Binaya Sıkışan Deniz Dalgası

Seul'deki Gangnam-gu bölgesi, Times Square'in Kore versiyonu ve ülkenin ilk ücretsiz görüntülü açık hava reklam bölgesi. Burada, büyük binaların duvarlarına günde 18 saat elektronik bir ekran oluşturan mega boyutlu LED ekranlar kuruldu.

Seul’deki Gangnam-gu bölgesi, Times Square’in Kore versiyonu ve ülkenin ilk ücretsiz görüntülü açık hava reklam bölgesi. Burada, büyük binaların duvarlarına günde 18 saat elektronik bir ekran oluşturan mega boyutlu LED ekranlar kuruldu.

Binaların en ünlülerinden biri olan COEX ‘e kurulan ekran 80 metre genişliğinde ve 23 metre yüksekliğindedir. Bu ekran D’strict Wave adlı bir anamorfik yanılsama projeksiyonu yarattı.

Rönesans döneminden kalma, anamorfik bir yanılsama veya anamorfoz, belirli bir bakış açısıyla kendini ortaya çıkaran çarpık bir projeksiyondur. D’strict, bu prensibi, dev ekranlara yansıtılan, cama çarparak gerçek bir dalga yaratmak için kullandı ve yoldan geçen kişinin dalganın onu yutmuş gibi hissettirmesini sağladı.Bbasit hareket, sanal içeriği ve dijital teknolojiyi yapılı çevremize entegre eden güçlü bir deneyimsel projeyle sonuçlanmış oldu.

Proje Bilgisi:

İsim: Wave

Tasarımcılar: D’strict

Konum: Coex Artium

Şehir: Seul, Güney Kore

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.