Amorf Bir Çatı Tasarımıyla; Ateliê Wäls

Gustavo Penna Arquiteto & Associados kısa bir süre önce Brezilya Olhos d'Agua'da doğayla çevrili büyük bira fabrikası olan Ateliê Wäls'un tasarımını gerçekleştirdi.

0 4.397

Gustavo Penna Arquiteto & Associados kısa bir süre önce Brezilya Olhos d’Agua’da doğayla çevrili büyük bira fabrikası olan Ateliê Wäls’un tasarımını gerçekleştirdi.

Büyük ve amorf bir ahşap çatıya sahip bira fabrikasında bir restoran, mağaza, ofis, şarap mahzeni, üretim alanı ve gıda kamyonları için açık alan bulunuyor. İç mekanda İngiliz tarzı bir içki olan India Pale Ale’ye referans olarak tasarlanmış bir bar alanı mevcut.

Arka mekanda , tiyatro sahnesine benzer  135.000 mantar tıpa ile yapılmış geniş bir alan mevcut ve özellikle proje için tasarlanmış şişelerle dolu büyük bir raf bulunuyor. Ahşap masa setleri, alanı çerçeveleyen ve bölen yüzlerce ahşap varil arasında dağıtılmış. Alt katta, müşteri hizmet barını çevreleyen ürünlerin sergilendiği bir hediyelik eşya vitrini bulunuyor. Yapının çatı tasarımı aynı zamanda bir heykel niteliği taşıyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.