Zor Zamanlar İçin Duygusal İlk Yardım Kiti

Rui Sun tarafından bitirme projesi olarak tasarlanan  “Emotional First Aid Kit (duygusal ilk yardım kiti)”  ruhsal çöküntüler yaşadığımız zamanlarda bizi rahatlatmayı amaçlayan 5 parça objeden oluşan bir set.

0 1.901

Central Saint Martins’in endüstriyel tasarım yüksek lisans programından mezun olan Sun, bu ilk yardım kitini duygusal sağlığımızın en az fiziksel sağlığımız kadar önemli olduğunu göstermek için geliştirmiş.

Beş ürünün her biri farklı türden bir konfor sağlamak için geliştirilmiş.

Mor solunum maskesi kullanıcı nefes alırken sakinleştirici kokular verir ve kullanıcının yoğun ve gergin anlarda sakin ve net düşünebilmesini sağlar.

Indigo üçüncü göz gözlükleri kullanıcıya üçüncü gözünü hatırlatması için 3 adet lense sahiptir. Olaylara başka açılardan bakmasını sağlarken mavi stres cümbüşü ise sesi mavi mürekkep ile görselleştiren taşınabilir bir hoparlördür.

Yeşil meditasyon stetoskopu ise kullanıcıların kalp ritmlerini dinleyerek nefeslerini ayarlamalarına ve meditasyon yapmalarına yardımcı olur. 

Sarı Özgüven Ateşleyici ise güven eksikliği duyulan anlarda ikilemleri çözmek ve bir çözüm yaratmak için tasarlanmış  ultra hafif bir can yeleği.


Kaynak Kot0 .com
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.