Yeni iPhone’nun Tanıtılacağı Apple Park’taki Steve Jobs Tiyatrosu’na göz atın

Yeni iPhone 12 Eylül'de tanıtılacakken Apple Park'taki Steve Jobs Tiyatro Salonu'nun yapım aşamasındaki görüntüleri sızdırıldı. Yeni gösteri merkezinin sır perdesi 12 Eylül'de aralanacak.

0 2.783


Apple yeni ürünlerini 12 Eylül‘de tanıtmayı planlarken tanıtımın yapılacağı Apple Park’taki Steve Jobs gösteri salonunun yapım aşamasındaki görüntüleri sızdırıldı.

1.000 kişilik tiyatro salonu, ana kampüse bakan bir tepede Apple Park’ın ana halkasının dışında bulunuyor. Salonun büyük bir kısmı yer altında olduğundan dolayı salonun içerisi gizemini korumakta. Ancak Mac Magazine tarafından sızdırılan görseller 12 Eylül’de bizleri Apple’ın iPhone 8 etkinliğinde neler bekleyeceği konusunda daha iyi bir fikir veriyor.

Başlangıçta Steve Jobs tarafından öngörülen Apple Park’ın çoğunluğu yeşil alana ayrılmış. 2.8 milyon metrekare alana sahip olan Apple Park, Apple’ın yeni üssü olmaya hazırlanıyor. Apple Park açıldığında  Ar-Ge tesislerine, Apple mağazasına, iki kilometre uzunluğundaki koşu ve yürüyüş yollarına sahip olacak. Ayrıca dünyanın en büyük güneş enerjisi tesisatlarını bünyesinde barındıracak.

Steve Jobs Tiyatrosu şimdilik gizemini korurken 12 Eylül’de iPhone tanıtımıyla birlikte her şey gün yüzüne çıkacak.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.