Vray Üreticisi Chaos Group, Corona Render Motorunu Satın Aldı

Chaos Group, son yaptığı duyuru ile birlikte Corona ekibinin artık kendi ailesine katıldığını duyurdu. Bu son derece akıllı hamle ile ilgili detaylı bilgi haberimizde.

0 4.981

Ünlü render motoru yazılımcı firması Chaos Group, Vray yazılım motoru ile isminden oldukça söz ettirmiş ve tabiri caizse bu konuda sektörde tekel konumuna gelmişti.

Son dönemde ise özellikle 3Ds Max render motorları arasında hızla yükseliş gösteren Corona render motoru, Vray render motorunun tahtını sallamaya başlamasıyla Chaos Group hızlı davranarak Corona render motorunu bünyesine katmayı başardı.

Chaos Group’un yaptıpı açıklamada Corona render motoru için söyledikleri ise Corona ekibinin başarısını gözler önüne seriyor: “Hızlı, kullanımı kolay ve harika render sonuçları veriyor”

Açıklamanın devamında ise Corona’yı ortaya çıkaran Render Legion ekibi ile aynı vizyona sahip olduğunu dile getiren Chaos Group, başından beri tasarımcılara harika gerçekçiliğe sahip görselleştirmeler sunma amacında olduklarını ve artık bunu daha güçlü bir şekilde sunmaya devam edeceklerini söylediler.

Diğer önemli ve dikkat çekici konu ise Vray ve Corona render motorlarının ayrı ayrı piyasada olacağı ve aynı ekipler tarafından geliştirilmeye devam edileceği oldu.

Sıkça sorulan sorular arasında “Peki bundan sonra ne olacak” sorusuna ekip şöyle cevap veriyor: Vray ve Corona render motorlarının güçlü parçaları birbiri ile birleşip iki render motoru da geliştirilmeye devam edilecek. İki render motorunun da sadık kullanıcıları böylece tek çatı altında toplanmış oldu.

Son olarak; her iki render motorunu da eskisi gibi aynı sitelerden, aynı ekiplerle görüşülüp satın alınabileceği konusunda da not düşülüyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.