Eğlenceli Konut Tasarımı

0 3.508
Anaokulu yaşındaki çocukları ve pişirmeyi çok seven aile, açık mutfak tercih ettiler. Bu sebeple yemek hazırlarken oyun oynayan çocuklarını izleyebiliyorlar.
Gökyüzü mavisi mutfak dolabı kapakları, gri beton tavan ve siyah mozaik seramiklerle oldukça uyum içinde. 4 farklı sandalyesi olan tezgaha entegre ahşap masa ise dikkat çekici.
Salon, yumuşak bir koltuk, puflar, kahve sehpası gibi mobilyalarla hareketlendirilmiş. Doğramalar boyunca devam eden hem oturma hem depolama hem de çocuklar için masa olarak kullanılabilen mobilyalar oldukça işlevsel.
Evin girişinde bulunan lego tablosu ise, eve atılan ilk adımdan eğlenceli bir aileye konuk olunduğunun kanıtı.
Çocuk odalarında, eğlenceli mobilyalar ve renkler kullanılmış. Mavi, yeşil, sarı renkleri tipik mavi ve pembe renkleri yerine tercih edilmiş ve duvarlardaki gri ile bir denge içerisinde renklendirilmiş.
Aile genel olarak tüm mahallerde renklerden yana olsa da, giyinme odalarını tamamen karanlık renk ve dokulardan tercih etmişler.
Oldukça sempatik ve kişiliklerini yansıttıkları bu güzel manzaralı konut projesi HAO Design tarafından güzelce sırtlanmış gözüküyor.
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.