3ü1 Arada Proje

0 2.086

Budapeşte yakınlarında bulunan 100m2’lik konutun çıkış noktası, gerekli görülürse 3 e bölünebilen studyo dairelerden oluşan hacim. Batlab adlı firma tarafından ‘3in1’ 3ü1 arada adıyla sunulan mikro mekanlarla, oldukça fonksiyonel rezidans kalitesinde daireler tasarlanmış.

Batlab’ın genel prensibi, günümüz kirama pazarına uyum sağlayacak küçük ve işlevsel mekanlar yaratmak. Çoğunlukla genç yetişkinler ve mezunlar tarafından tercih edilen düşük bütçeli bu konutlar, giriş alanıyla birlikte L şeklidnde ve dairenin tam merkezinde bir renk ile sizi karşılıyor.

Gerektiğinde 3 stüdyoya bölünebilen tasarım, bazı koşullar sebebi ile farklı ebatlardaki mekanlara ayrılıyor. Bunun yanı sıra sınırları ve ek alanları keskin bir şekilde belli eden galerisi de mevcut.

Her katın kendi karakteristik özelliklerine vurgu yapmak için, her yeni alan kendi parlak rengine boyanmış. Öte yandan full mobilyalı daireler, renki dokunuşlarla hareketlendirilmiş. Aydınlatmalar da, endüstriyel tarzda oldukları için, iç mekanla oldukça uyumlu.

Alan çalışması ve teknik çizimler;

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.