19. Yüzyıl Detaylarıyla Modernizmi Birleştiren Bir Konut Örneği

0 5.829

Alena Makagon, Alexandr Ivasiv ve Artem Zavarzin isimli tasarımcılar, Kiev’deki 19. yüzyıl konut projesiyle restorasyonu yepyeni bir seviyeye taşıyor.

Yapımı muhtemelen bir yüzyıldan daha fazla zamana denk geldiği için her şeye zarif ve görkemli görünüyor. Ve bu zarif görüntü modern mobilyalarla birleştirilmiş.Yaratıcı üçlü, banyodan çocuk odasına kadar her odada 19. yüzyıl tarzını yansıtan detaylar tasarlayarak işe başlamış. Farklı zamanların tarzları arasında güçlü bir zıtlık oluşturmak için cesur ve etkileyici tasarım unsurları ve dekorlar kullanmakta tereddüt etmemişler. Daha sonra duvar kaplamalarının yanı sıra, ekip modern planlamaya geçmiş. Yaşam ve yemek alanlarını birleştiren ana oda mutfaktan ayrı konumlanıyor. Ancak aralarındaki cam bir bölücü, odalar arasında görsel iletişim sağlıyor.

Duvar görevi gören dolaplarla bölünmüş olan yatak odası, bir okuma köşesi ve bir ev ofisini barındırıyor. Her iki banyo da kapsamlı bir çalışmayla oluşturulmuş. Ve çocuk odası, tatlılıkla görkemliliği birleştirebilmenin muhteşem bir örneği.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.