Elle Decor Grand Hotel

0 2.137

Patricia Urquiola tarafından tasarlanan, İtalya’da bulunan, Elle Decor kurgusuyla Palazzo Morando otelde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Elle Decor İtalyanın fikri ile doğan proje, Elle Decor Grand Hotel adı altında kurgulanan bir enstalasyon çalışması. Proje, müşterilere kişisel deneyimsel sunuyor, odalar özellikle sosyalleşmek, spa, misafirperverlik gibi maddelerde keşfetmesi ücretsiz yatak odaları, lounge alanları ve bahçeler sunuyor.

Patricia Urquiola daha özel odalardan biri olan ‘Stanzas’ı tasarlamış.Şu sözlerle projeyi anlatıyor. ‘‘ Örnek oda mantığının alışılmışın dışına çıkarak Grand Hotel yatak odası için, bir hikaye içerisinde bölünmüş anlar yaratarak tasarladım. Stanzas başlığındaki kurgu, ispanyolca bir kelime olmasına rağmen, çeşitli anlamları çıkarıyor. Aynı zamanda Gurtrude Stein şiir koleksiyonundaki ‘Stanzas in Meditation’ (1929) anlamını da çıkarıyor.”

”Proje için bana geldiklerinde,zaten aklımda şekil almıştı. Grand Hotel iç mekanındaki bir odayı deneyimlemek için, mobilyalar tek kişilik, iki ve üç kişilik ve hatta daha fazlası  kişi kullanımı için yerleştirildiler.”

 

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.