Ken Fulk’un San Francisco’ daki Evi

0 1.768

Davet tasarımcısı ve Dekoratör olarak anılan Ken Fulk’un SanFrancisco’da bulunan evinden görüntüler yayınlandı.

Salonda şömine üstündeki devasa zürafa heykeli, ortama değişik bir hava kazandırmış.

Vintage bakır kaplar, orijinal odun ateşiyle yanan fırının ve Ken Fulk tarafından kurulan özel sipariş üzerine yapılan cilalanmış beton tezgahın hemen üstüne asılmış.

Odanın iç mekan mimarisini ahşaplarla destekleyen Fulk, beton tezgahlı mutfak tezgahına, Miele marka ocak yerleştirmiş ve tezgah önündeki bar taburelerini RH markası tarafından seçmiş.

Yemek mahalindeki aydınlatma, orta yüzyıllardan Danimarkalı bir sarkıt. Bunun yanında, ayna ve pirinç konsol Jansen markasına ait, kahve servis elemanı da Tommi Parzinger tasarımı.

Terasta, banklar ve bitkilerle bezenmiş bir manzara konukları karşılıyor. Zen bahçesi ilhamlı bu terasta, kızıl çam hem cephede hem de terasta yer yer kullanılmış.

Ken Fulk’ ın ofisinde, sadece bu oda için özel olarak, Warren Callister tarafından tasarlanan bir daybed bulunuyor. Daybed üzerindeki leopar desenli ve kaşmir örtüler Ralp Lauren Home markasına ait.

Ana yatak odasında, dış yüzeyi hareketli pirinç ,Hindistan’dan bir konsol bulunuyor. Aydınlatma, 19.yy ‘ dan kalma cam bir gövde üzerine, Ralph Gucci marka kaşmir bir başlık ile tamamlanmış. Yatak örtüleri Ralph Lauren Home markasına ait.

Banyodaki antik pirinç ayna ve Vintage Moraccan çay sehpası bu ana banyoda yerini almış. Küvet, armatürler, lavabolar, aydınlatmalar Waterworks markasına ait.

Giyinme odası olarak kullanılan bu odadaki Vintage ayakkabılık Londra’dan alınmış. Hulk’ın takım elbiselerinin asılı olduğu askılıklar, İngiliz Colonial Hastanesinin bölücü panelleri, paneller uyarlanarak ve elbiseler elbise askısında korunacak şekilde asılarak kullanıma sunulmuş.

Koridorda, orta yüzyıllardan kalma Fransız bir konsol bulunmakta.

1960′ lardan kalan bir tekli koltuk, bahçe manzarası olan geniş camlı çalışma odasında bulunuyor.

Son olarak, ofisteki orijinal kızıl çam raflar ve masa, evin mevcut mobilyaları.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.