Otel Odaları Hafele’den Sorulacak

0 3.596

Akılcı çözümlerle hayatımıza herzaman yenilik, düzen ve pratiklik getiren Häfele firması; bu kez de otel odalarına el atıyor.

HAFELE-YAPI-FUARI-KATALOG_2016-17

Oteller ”geçici” mekanlardır hepimiz için. İhtiyaçlara belirli zaman dilimleri içinde cevap verdikleri düşünüldüğünde detaylar bir kez daha önem kazanır oteller için. Yalnız oteller için değil, işlevselliğin ön plana çıktığı dar alanların tamamı için konfor sağlayan Häfele, ürünlerinde; duvar ve mobilya yüzeylerini teknolojiyle birleştiriyor. Kapalı halde düz bir duvarmış gibi görünen yüzeyler, gizli bölmeler sayesinde televizyon, açılır kapanır masa donanımları ve aksesuarlar için saklama alanları haline geliyor.

Häfele’nin geniş ürün yelpazesi, otel odalarına işlevselliği taşıyor. Yatak başlarında bulunan Loox USB girişli okuma lambası, duvar içinden çıkan televizyon donanımı ya da yatak ayak ucuna yerleştirilen TV Lift, bas-aç sistemli açılır masa, kayar bavulluk ve kasa çözümleri, mekanda kullanışlılığı ön plana çıkarıyor. Otel odasındaki işlevlerin tek bir yüzeyde toplanması ve hemyüz hale gelmesi alan kazanımı sağlıyor. Teknolojik detaylar tek bir hareketle kolayca yönlendirilebiliyor. Sessiz kapanma sistemleri ise mekandaki konforu artırıyor. Konfor demişken görsel konfor koşulları da unutulmamış elbette… Duvar ünitesine yerleştirilen LED şeritler görsel bir konfor sağlamak üzere tasarlanmış. Bütün bu özellikler kullanıldığı mekana sadece konfor getirmekle kalmıyor aynı zamanda estetik bir mekan oluşumuna da sebep oluyor.

HAFELE-YAPI-FUARI-KATALOG_2016-18

Häfele’nin yarattığı bu akıllı otel odaları; teknoloji ve işlevsellik özelliklerinin yarattığı artılarla sürekli yaşayan mekanlar haline geliyor.

KAYNAK:http://www.hafelegateway.com/

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.