Bir Kaç Soruda “3Ds Max – Vray Kursu Etkinliği”

0 1.095

3ds max-egitim

ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

29 Nisan‘da etkinliğin başlayacağı 3Ds Max – Vray Kursu Etkinliği hakkında tarafımıza sıkça sorulan soruları sizler için derledik. Kayıt için buraya tıklayabilirsiniz.

1- Neler öğreneceğim? 

Eğitim içerisinde 3Ds Max programı, Vray ve Postprodüksiyon eğitimi verilmektedir.

2- 10 gün yeterli bir süre mi?

Eğitim süresi bir kaç uzmanın bir araya gelmesi ile belirlenmiş olup en verimli şekilde ayarlanmıştır. Yoğunlaştırılmış programla, uzun süreli eğitimler yerine kısa sürede 3Ds Max programını hiç bilmeyen birinin mümkün olan en iyi noktaya ulaştırmak amaçlanmıştır. Etkinliğin 10 gün olmasının sebebi minimum sürede en yüksek verim sağlanıp zaman tasarrufunun sağlanmasıdır. Yoğun bir program olduğu için kurs bitiminde kişi, kendisine bağlı olarak yeterli ya da ileri seviye çalışmalar gerçekleştirebilecek seviyeye gelmesi planlanmaktadır.

3- Neden kendi bilgisayarım?

Etkinliğimizin en büyük avantajlarından birisi de çalışmalarınızın yarım kalmadan, etkinliğin bitmesinden sonra da ayarlamış olduğunuz mevcut ayarlarla çalışmalarınıza devam etmektir.

Herhangi bir veri kaybı yaşamadan, eğitimde bilgisayarınızda yapmış olduğunuz tüm ayarlanızı unutmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

İsterseniz bilgisayar getirme zorunluluğu olmadan da dersi takip edebilirsiniz.

4- Ben hiçbir şey bilmiyorum, verimli olur mu?

Tam Paket programı 3Ds Max hakkında hiçbir şey bilmeseniz de sıfırdan başlayanlar için uygundur.

5- Ben programı biliyorum sadece render için gelebilir miyim?

Elbette, sadece Vray + Postprodüksiyon eğitimi alabilirsiniz.

6- Ulaşım?

Doğuş Üniversitesi Acıbadem ana kampüsü tüm ulaşım araçları için kolay erişime sahiptir. İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasından kolayca ulaşım sağlayabilirsiniz. Tüm hatların birbiri ile koordinasyon içerisinde olması ulaşımı daha da kolaylaştırmaktadır. Örneğin etkinlik yeri Acıbadem Metro çıkışından çıktıktan sonra 80m yürüme mesafesindedir. Ulaşım konusunda daha fazla bilgi edinmek için ise burayı tıklayarak detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

7- Peki bu etkinliğe katılmam için ne yapmam gerekiyor?

Etkinliğe katılmak için etkinlik sayfası üzerinden formu doldurup kredi kartı ya da havale yolu ile ödemenizi yapmanız yeterlidir. Sizin adınıza kaydınızı oluşturuyoruz. Etkinliğe girerken bilgileriniz kontrol edileceği için bilgilerinizin doğruluğundan emin olun.

8- Bu arada etkinlik yeri nasıl bir yer?

180 kişilik bir sınıfta hoparlör ve dev bir ekranın bulunduğu alanda yapılacaktır. Katılım 45 kişi ile sınırlandırılmıştır.

Etkinlik Yeri Görseli:

IMG_7348

IMG_7349

ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ayrıca merak ettiğiniz sorularınız için bizimle 0216 572 25 20 numaralı hattan irtibata geçebilirsiniz.

bg-3

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.