3Ds Max Workshop İstanbul için kayıtlar başladı

0 1.507

3ds max-egitim

icmimarlikdergisi.com ‘un düzenlediği 3Ds Max Eğitimi Workshop‘u etkinliği için 1 Nisan’da kayıtlar başladı. Kayıtlar 20 Nisan‘a kadar devam edecek.

Tarih: 29 Nisan – 08 Mayıs 2016
Süre: 10 Gün
Saat: 17:00 – 21:30 (Hafta içi) / 12:00 – 17:00 (Hafta sonu)
Yer: İstanbul – Doğuş Üniversitesi Kampüsü
Ücret: 600 TL (5’li grup kişi başı 500TL, sadece render + post prodüksiyon 300TL)
Eğitimci: Üç boyutlu görselleştirme uzmanı Hacettepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi İç mimar Ceyhun Şekerci 

29 Nisan‘da gerçekleşecek etkinlik 10 günlük programdan oluşuyor. Hafta içi 17:00 – 21:50 arası, hafta sonu ise 12:00 – 17:00 saatleri arasında eğitim verilecek. Etkinlik 10 gün boyunca kesintisiz sürecek.

10 günde hiç 3Ds Max bilmeyen birisinin iyi bir 3Ds Max kullanıcı olması amaçlanıyor. Yeni başlayan ve orta seviye 3Ds Max bilenlerin kendilerini geliştirmesi için bu fırsatı kaçırmaması gerekiyor.

Aynı zamanda eğitimde VRAY ve render sonrası postprodüksiyon eğitimleri de yer alıyor. Ve kendisini sadece render konusunda eksik görenler için ise daha az ödeyerek “SADECE RENDER” paketinden yararlanabilirler.

Etkinlikte herkes kendi bilgisayarını getirerek eğitim içerisindeki ayarlarını kaybetmeden iş hayatında da kullanabilecek.

NOT: VRay dersi 4 gün sürecektir.

Verilecek derslere gün gün 3Ds Max Eğitimi Workshop Etkinliği sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

Etkinlik alanının kolay ulaşım imkanlarına ve katılım koşullarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ayrıca etkinlik sayfasına gidip hemen ödeme yapıp kayıt olmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Soru ve destek için 0216 572 25 20 hatlı telefondan ve iletisim@icmimarlikdergisi.com ‘dan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Ya da sorularınızı bu başlığın altına cevaplanmak üzere yorum olarak bırakabilirsiniz.

SORU – CEVAP

10 GÜN SÜRE KISA MI?

Eğitim süresi bir kaç uzmanın bir araya gelmesi ile belirlenmiş olup en verimli şekilde ayarlanmıştır. Uzun süreli eğitimlerde araya giren süreler programda gerilemeye sebep oluyor. Buna sebebiyet vermemek için minimum sürede en yüksek verim amaçlanmıştır. Yoğun bir program olduğu için kurs bitiminde kişi, kendisine bağlı olarak yeterli ya da ileri seviye çalışmalar gerçekleştirebilecek seviyeye gelmesi planlanmaktadır.

Nasıl bir render kalitesi yakalamanız hedefleniyor?

Dış mekan
Dış mekan
İç mekan
İç mekan

Etkinliğin avantajları neler?

Etkinliğin birçok avantajı bulunmakta. Eğitim süresinde ders öncesi sosyal ortamda diğer katılımcılarla istişareler gerçekleştirebilir, tecrübelerinizi birbiriniz ile paylaşabilirsiniz.

– Hızlandırılmış eğitim için uygun fiyat
– Kendi bilgisayarınız üzerine düzeninizin kurulumu
– Eğitimcinin bir mimar olması
– Eğitim sonrasında eğitim videolarında %50 indirim

Neden kendi bilgisayarım?

Etkinliğimizin en büyük avantajlarından birisi de çalışmalarınızın yarım kalmadan, etkinliğin bitmesinden sonra da ayarlamış olduğunuz mevcut ayarlarla çalışmalarınıza devam etmektir.

Herhangi bir veri kaybı yaşamadan, eğitimde bilgisayarınızda yapmış olduğunuz tüm ayarlanızı unutmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

Etkinliğe katılmam için ne yapmam gerekiyor?

Etkinliğe katılmak için etkinlik sayfası üzerinden formu doldurup kredi kartı ya da havale yolu ile ödemenizi yapmanız yeterlidir. Sizin adınıza kaydınızı oluşturuyoruz. Etkinliğe girerken bilgileriniz kontrol edileceği için bilgilerinizin doğruluğundan emin olun.

Etkinliğe muhakkak kendi bilgisayarınızla gelmenizi öneriyoruz.
Uygulamalı bir çalışma olacağı için en iyi verimi almak için kendi bilgisayarınızı birlikte götürmelisiniz. Dilerseniz sadece not alarak da dersi takip etmeniz mümkün. Bilgisayarınızın orta düzey veya üst seviye bir bilgisayar olmasını tavsiye ederiz.

ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.