3Ds Max Eğitim WorkShop Etkinliği Başlıyor | 29 Nisan

1 1.390

3Ds MAX

Sektörün iç mimar / mimar kadar program bilen mimar ya da iç mimarlara ihtiyacı var. Zira herhangi bir programı bilmeyen, özellikle de iç mimarlar için 3Ds Max gibi üç boyutlu modelleme programlarından birini bilmeyenin piyasada iş bulması ya da kendi işini yapması hayli zor.

Maalesef üniversitelerdeki bilgisayar programı eğitimleri ise yeterli seviyede değil. Dışarıdan bir kursa gitmek ise ciddi bir bütçeye mâl oluyor. Uzun soluklu eğitim ise ciddi vakit alıyor.

Tam bu noktada tüm mimar ve iç mimarlara açık olan (öğrenciler dahil) 10 günlük yoğun bir eğitim programı 3Ds Max Ustaları WorkShop Etkinliğine davetlisiniz.

WorkShopun amacı; uzmanların belirlediği en kısa sürede katılımcıların maksimum kabiliyete ulaşabilmesi ve katılımcıların mevcut ders programdaki tüm bilgileri öğrenerek workshopu başarıyla tamamlaması olarak belirlendi. Hem eğlenceli bir sosyal aktivite hem de bilgi dolu bir program olmayı amaçlayan 3Ds Max Ustaları WorkShop Etkinliğine aşağıdaki formu doldurarak ücretsiz ön kaydınızı gerçekleştirebilirsiniz. Unutmayın katılım sınırlı sayıda!

Tarih: 29 Nisan – 09 Mayıs 2016
Süre: 10 Gün
Saat: 17:00 – 21:30 (Hafta içi) / 12:00 – 17:00 (Hafta sonu)
Yer: İstanbul – Doğuş Üniversitesi Kampüsü
Ücret: 600 TL (5’li grup kişi başı 500TL, sadece render + post prodüksiyon 300TL)

icmimarlikdergisi.com‘un düzenlediği etkinliği üç boyutlu görselleştirme uzmanı Hacettepe Üniversitesi Araştırma Görevlisi İç mimar Ceyhun Şekerci yönetecek.

Ayrıca sadece Render + Postprodüksiyon eğitimi almak isteyenler ise indirimli fiyatla etkinliğe ihtiyacı kadar katılabilecek.

Başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’de de workshop etkinlikleri belirli aralıklarda devam edecek.

Tek yapmanız gereken bilgisayarınızı alıp etkinliğe gelmek olacak.

Etkinlik sayfasının açılması ile birlikte satışlar 1 Nisan’da başlıyor. Etkinliğe katılmak istiyorsanız ön kaydınızı ücretsiz yapabilirsiniz.

Sorularınız için iletisim@icmimarlikdergisi.com veya 0216 572 25 20 hatlı numara ile iletişime geçebilirsiniz.

Doğuş Üniversitesine toplu taşıt araçları ile ulaşım son derece kolaydır. Metrobüs, Marmaray kullanarak Metro bağlantısı ile Acıbadem Metro çıkışından çıktığınızda Metroya sadece 80m uzaklıktadır.

ETKİNLİĞE KATILMAK İÇİN TIKLAYINIZ

 


 

1 Yorum
  1. icmimarlikdergisi diyor

    Bir kaç soru ve cevap:

    – Süre kısa değil mi?

    Eğitim süresi bir kaç uzmanın bir araya gelmesi ile belirlenmiş olup en verimli şekilde ayarlanmıştır. Uzun süreli eğitimlerde araya giren süreler programda gerilemeye sebep oluyor. Buna sebebiyet vermemek için minimum sürede en yüksek verim amaçlanmıştır. Yoğun bir program olduğu için kurs bitiminde kişi, kendisine bağlı olarak yeterli ya da ileri seviye çalışmalar gerçekleştirebilecek seviyeye gelmesi planlanmaktadır.

    – Etkinliğin avantajları neler?

    Etkinliğin birçok avantajı bulunmakta. Eğitim süresinde ders öncesi sosyal ortamda diğer katılımcılarla istişareler gerçekleştirebilir, tecrübelerinizi birbiriniz ile paylaşabilirsiniz.

    >Hızlandırılmış eğitim için uygun fiyat
    >Kendi bilgisayarınız üzerine düzeninizin kurulumu
    >Eğitimcinin bir mimar olması
    >Eğitim sonrasında eğitim videolarında %50 indirim

    – Neden kendi bilgisayarım?

    Etkinliğimizin en büyük avantajlarından birisi de çalışmalarınızın yarım kalmadan, etkinliğin bitmesinden sonra da ayarlamış olduğunuz mevcut ayarlarla çalışmalarınıza devam etmektir.

    Herhangi bir veri kaybı yaşamadan, eğitimde bilgisayarınızda yapmış olduğunuz tüm ayarlanızı unutmadan kullanmaya devam edebilirsiniz.

    – Etkinliğe katılmam için ne yapmam gerekiyor?

    Etkinliğe katılmak için yukarıdaki 1 Nisan’dn sonra açılacak etkinlik sayfası üzerinden kredi kartı ya da havale yolu ile ödemenizi yapmanız yeterlidir. Sizin adınıza kaydınızı oluşturuyoruz. Etkinliğe girerken bilgileriniz kontrol edileceği için bilgilerinizin doğruluğundan emin olun.

    Etkinliğe muhakkak kendi bilgisayarınızla gelmenizi öneriyoruz.
    Uygulamalı bir çalışma olacağı için en iyi verimi almak için kendi bilgisayarınızı birlikte götürmelisiniz. Dilerseniz sadece not alarak da dersi takip etmeniz mümkün. Bilgisayarınızın orta düzey veya üst seviye bir bilgisayar olmasını tavsiye ederiz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.