Beklenen önemli duyurularımız!

0 1.277

ic-mimarlik-dergisi

Bir süredir önemli gelişmelerin gerçekleştirildiği duyurusunu tarafınıza arz etmiştik. Artık bu duyuruları ve önemli gelişmeleri sizlerle paylaşma zamanı geldi! Ve işte; sırasıyla önemli gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz:

– İÇM İçmimarlık Dergisi basılı yayına başlıyor!

Evet; yanlış duymadınız! Birçok kişinin beklediği basılı yayın için Eylül 2015 ayı itibari ile basılı yayına başlıyoruz! Yılda 5 sayı ve iki aylık dergi formatında olacak dergimiz dolu dolu olacak. İçerisinde ulusal ve uluslararası sektörün nabzını tutacağız, teknolojiyi yakından inceleyeceğiz, ürün mekan ve mimari tasarımların avcısı olacağız! Ayrıca söyleşiler, mimarlık/içmimarlık ofislerinin kuruluş öyküleri, tavsiyeleri, tasarımlarının süreçleri, köşe yazıları, trendler, akademik tartışmalar, dekorasyon önerileri, bildiriler, malzeme bilgileri, aydınlatma ve çok daha fazla bilgi sizlerle buluşacak! (Temmuz – Ağustos sayısı hariçtir.)

Ücretsiz ön kayıt için burayı tıklamayı unutmayın!

 

– 2016 yılında 2 büyük etkinlik!

Ulusal ve uluslararası İçmimarlık Sempozyumu’nun dördüncüsü Mayıs 2015’de gerçekleşiyor. 2016 yılında ise iki büyük organizasyon düzenlenecek. Etkinliklerin ilki 26 Mart 2016 tarihinde sektörel tecrübelerin paylaşılacağı bir etkinlik olarak gerçekleşecek. İkincisi ise 5 Kasım 2016‘da piyasadaki en yeni malzemelerin tanıtımı ile birlikte malzemeler hakkında teknik bilgilerin verileceği malzeme bilgisini arttırıcı, sektörün geleceği ile ilgili trendlerin ön görülerinin paylaşılacağı bir etkinlik olacak. Kayıtlar ise en kısa sürede şimdiden başlayacak! Dahası; etkinlikler ücretsiz olacak!.. Takipte kalın…

– İş ilanları sayfası pek yakında geliyor; ama profesyonel!

İş ilanları sayfamız pek yakında açılıyor. Kullanıcılar kendi bilgilerini firmalara sunabilecek, aynı zamanda firmalar kullanıcılara iş teklifinde bulunabilecek. En yeni iş ilanlarından anında haberdar olabileceksiniz!

– 3 Boyutlu tasarımlarınızı satabileceksiniz!

Tüm modellemiş olduğunuz 3Ds Max modellerinizi yakın bir süre içerisinde sitemiz üzerinden satmaya başlayabileceksiniz. Başta sadece ürün modelleme üzerine satış yapılacak. Daha sonrası için ise iç mekan kurguları vb tüm modellemeler satılabilecek. Kısacası aradığınız tüm ürünleri, en yeni 3Ds Max ürün modellemelerini sitemizde bulabileceksiniz! Tüm ürünlerin katagorize edileceği üç boyutlu model dünyamızda şimdiden yerinizi almak için e-bülten aboneliğine kaydınızı yaptırın ve bizi hem sosyal hesaplarımızdan hem de sitemizden takip edin!

– Firmalar ve tasarımcılar tasarımlarını sitemizde yayınlatabiliyor!

Firma ya da bireysel olarak artık tasarımlarınızı sitemizde değerlendirme imkanına sahipsiniz! Tek yapmanız gereken burayı tıklamak!

 

 

Ayrıca bir kaç önemli duyuru için de hazırlıklarımız sürüyor! Takipte kalın…

Twitter’da biz: @icmimarlikdergi

Facebook’ta biz: https://www.facebook.com/icmimarlikDergisi

Instagram’da biz: @icmimarlikdergisi

E-Bültenimize kayıt olun: https://www.icmimarlikdergisi.com/wp-content/plugins/formcraft/form.php?id=2

İLETİŞİM: iletisim@icmimarlikdergisi.com

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.