Seranit Grup iF Design ödüllerini teslim aldı

0 1.011

Seranite-İF-Design-Awardstan-5-Ödül-birden-2

iF Design Awards tarafından Seranit Porselen ve Seranit Yapı Gereçleri ürünleri çerçevesinde 5 ödül birden kazanan Seranit Grup, ödüllerini Almanya’da düzenlenen törenle teslim aldı.

Seranit Porselen ve Seranit Yapı Gereçleri ürünlerinde iF Design’dan 5 ödül birden alan Seranit Grup, Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen iF Design Awards ödül törenine damgasını vurdu. Ödülleri 27 Şubat’ta düzenlenen törende iF Design CEO’su Ralph Weigmann’dan alan Seranit Grup Başkan Yardımcısı Ece Ceylan Baba, önemli bir başarıya daha imza atmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Ödüller ile ilgili yoğun bir hazırlık süreci geçirdiklerini kaydeden Ece Ceylan Baba, “5 ödül birden almak şirketimizin dünyadaki temsili adına çok önemli bir gurur kaynağıdır. Ödül kazananlara verilen iF logosu, olağanüstü tasarımın sembolü olarak uluslararası alanda kabul görüyor. Bu yarışma, küresel ekonomilerde tasarımla ilgilenen kitleler için bir fener olarak hizmet veriyor” dedi. Geçen yıl önce Dünya Ekonomik Forumu’nun “Küresel Büyüme Şirketleri” (Global Growth Companies) arasına seçildiklerini, ardından ise TSE Çift Yıldız Belgesi’ni aldıklarını anımsatan Ece Ceylan Baba, “iF Design Award ile ise ödülün de ötesine geçerek ürünlerimiz için bir kalite mührü daha kazanmış olduk” dedi.

Seranit Grup, Seranit Porselen’in Arena, Duostone ve Seravista ürünleri ile Seranit Yapı Gereçleri’nin Oxipaint Ekolojik Boya ve Oxicoat Ekolojik Sıva adlı ürünleri ile iF Design Awards ödüllerine layık görüldü.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.