Florya Ofispark Tasarımı

0 2.573

01

Gönye Proje Tasarım’ın iç mimari çalışmalarını gerçekleştirdiği yeni projesi Florya Ofispark, alışılmış ofis hayatı kurallarının dışına çıkıp Nefes Alan Ofis Konseptiyle iş hayatına yepyeni bir yaşam tarzı  sunuyor. Az katlı ve yatay olarak planlanan yeni plaza konseptine sahip Florya Ofispark, çalışan verimliliğini ve mutluluğunu arttırmaya yönelik olarak tasarlandı.
Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin büyük ölçekli projelerinde markalı konut ve ofislerin iç mimari tasarım ve uygulamalarına imza atan Gönye Proje Tasarım, yeni projesi Florya Ofispark’ta uyguladığı Nefes Alan Ofis Konsepti ile alışılageldik ofis hayatı kurallarının dışına çıkıyor. Florya Ofispark’ta giriş, lobi alanı, kat koridorları, tuvaletler ve asansör holleri Gönye imzasını taşıyor. Gönye, bu alanlarda doğaya uyumlu ürünler kullanmaya özen gösterdi. Malzeme seçiminde yapay yerine doğal malzemeden yana tercih kullanan tasarımcılar, bu mekanların aynı zamanda şık olmasına da özen gösterildiğini belirttiler. Ahşapta ceviz, zeminde cilalı ve patineli doğal taş kullanıldı. Duvarlarda boyalı cam ve lake panel kombinasyonlar tasarlandı. Genel olarak modern bir görüntünün yanı sıra şık bir görüntü yaratmak için yansıma yapan cam, cilalı mermer gibi malzemeler kullanıldı.

50 Kroger Fuel Points, Win Free Fuel

Florya Ofispark’ın en dikkat çekici iç mekanlarından biri lobi alanı. Burada etkileyici ve şık bir karşılama ortamı yaratmak için büyük bir tablo, tekli koltuklardan oluşan bir oturma grubu ve özel tasarlanmış karşılama bankosu kullanıldı. Bankonun üzerine de dekoratif sarkıtlar yerleştirildi.

Florya Ofispark, yatay bir mimariye sahip olduğu için bünyesinde uzun bir koridor yer alıyor. Koridorun yol açtığı bu işyeri algısını kırmak amacıyla tavanında bölgesel yükseltmeler yapıldı. Zemin kaplamalarındaysa koridordaki akustiği dengelemek için mermer ve halı bir arada kullanıldı.

Butik bir yapı olarak tasarlanan Florya Ofispark, çalışanları plaza hayatının kapalı ortamından çıkartıp, çevreyle iç içe ve ferah bir çalışma ortamıyla buluşturuyor.

02

 

03

 

04

 

07

 

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.