Bugüne Kadar Tasarlanmış En Düz ve En Hafif Sandalye: Flair

Tasarımcı, Thomas Gossner tarafından tasarlanan Flair gerektiğinde erişilebilen, istenildiğinde atılabilen ve üzerinde uyumaya çalışan insanlar tarafından istismar edilmeyen bir halka açık oturma aracıdır. Flair, kısmen origami, parça mobilya ve polimer malzemeden üretilmiştir.

0 42.695

Tasarımcı, Thomas Gossner tarafından tasarlanan Flair gerektiğinde erişilebilen, istenildiğinde atılabilen ve üzerinde uyumaya çalışan insanlar tarafından istismar edilmeyen bir kent mobilyasıdır. Flair, kısmen origami, parça mobilya ve polimer malzemeden üretilmiştir.

Flair, bir polipropilen tabakadan tasarlanmıştır. Flair’in bir resim gibi duvara asılması için perçin ve kancalar kullanılmıştır. Tasarım, Flair’i oturma pozisyonuna ve kapalı pozisyonuna bağlamanıza izin veren üç statik perçin seti ile birlikte gelir.

Flair’i kullanmak, katlanır bir sandalye kullanmak kadar basittir. Kapatıldığında, Flair yarı saydamlığı sayesinde duvarda görünmez olur açıldığında ise tam olarak bir kişilik bir oturak oluşturur. Eğriliğini de oturuş pozisyonuna göre ayarlar. Tıpkı bir hamak gibi. Flair’in şekli sadece üzerine oturmanıza izin verir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.