Görme Engelliler İçin Kolay Erişilebilir Bir Braille Yazıcısı | Vrailler

Bir endüstri olarak tasarım, yavaş yavaş erişilebilirliği daha ciddiye alıyor. Görme engelliler için tam katılımın her zaman ulaşılması zor olmuştur. Vrailler'ın Braille yazıcısı kullanımı kolaydır, küçüktür cebinize sığabilir ve daha da önemlisi ekonomiktir.

Bir endüstri olarak tasarım, yavaş yavaş erişilebilirliği daha ciddiye alıyor. Görme engelliler için tam katılımın her zaman ulaşılması zor olmuştur. Gözlerin herkesin en baskın hissi olduğu göz önüne alındığında, onun yokluğu çoğu zaman bilgi, veri ve içerik kullanma biçimimizi engelleyebilir ve tasarım yapmak çoğu zaman büyük bir zorluk olabilir. Braille hala her yerde tam olarak kullanılamaz. Bu özellikle Braille yazıcıların çok özel makineler olduğu ve mutlak bir servete mal olduğu için.

Vrailler, Braille yazıcıların uzmanlaşmış, kullanımı zor, erişilemez ve pahalı olması gerekmediği bir noktaya işaret ediyor. Vrailler’ın Braille yazıcısı kullanımı kolaydır, küçüktür cebinize sığabilir ve daha da önemlisi ekonomiktir.  Üst çubuğu ve orta çubuğu taban tahtası üzerine bastığınızda girintiler filme aktarılır ve size basılmış braille verir. Bunlar ietiketler ve hatta erişilebilir kartvizit oluşturmak için kullanılabilir. Vrailler’e pim oluşturmayı ayarladıktan sonra birden fazla baskı yapabilirsiniz ve Vrailler herhangi bir elektrik veya pil gücü kullanmadan Braille’i sizin için basar.

Vrailler, çok daha geniş bir ölçekte erişilebilirlik sağlayarak Braille’e birden fazla dil basmak için kullanılabilir ve kolayca ve herkes tarafından kolayca işletilebilir hızlı ve etkin bir şekilde yazdırmanızı sağlar. Braille alfabesindeki metin parçaları, ister ilaç etiketleri, ister kartvizitler, menü kartları, hatta kitaplarda olsun, herkes için okunabilir her tür bilgiyi sağlar. Braille’i daha kolay erişilebilir kılmak için çaba gösteren Vrailler, okullar için mükemmeldir ve görme engelli çocukların bilgiye erişebilmelerini sağlar, böylece herkese çok daha fazla şey kazandırırlar. Küçük boyutu, her yere taşınabileceğinizi, gittiğinizde küçük değişiklikler yapabilmenizi ve dünyaya ihtiyacı olan insanlar için daha iyi bir yer yapabilmenizi sağlar.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.