Doğanın Kendi İşlevinin Olabileceğini İfade Etmeyi Amaçlayan Bir Bank

Kore merkezli tasarımcı Chiho Cheon, Güney Kore'deki Daemyung beldesinin bahçesi için sanat eseri bir oturma birimi tasarladı. Daemyung tesisi Chiho Cheon'dan Sangmyung Üniversitesi'nin bahçe ortamını tamamlayacak bir sanat eseri üretmesini istedi.

0 1.172
Kore merkezli tasarımcı Chiho Cheon, Güney Kore’deki Daemyung beldesinin bahçesi için sanat eseri bir oturma birimi tasarladı.

Daemyung tesisi Chiho Cheon’dan Sangmyung Üniversitesi’nin bahçe ortamını tamamlayacak bir sanat eseri üretmesini istedi. Cheon tarafından ortaya çıkan tasarım, bir mobilya parçası olarak değil, aynı zamanda sitenin bir sınırı olarak işlev görür. Kore tasarımcı Chiho Cheon’un tezgah tasarımı doğa ile uyum sağlamak için taş kullanır.

Daemyung beldesinde, bahçe manzarasının önünden akan bir nehre ve yakın mesafedeki etkileyici dağlara sahiptir. Bu olağanüstü manzarayı göz önünde bulunduran Cheon, doğa ile uyumlu bir sanat eseri oluşturmaya karar verdi. Sonuçta ortaya çıkan konsept, doğa ile insan yapımı eserler arasında bir sınır haline gelmeyi amaçlamaktadır.

Cheon, fikirlerini ifade etmek için materyaller kullanır ve bu proje, doğayı temsil etmek için büyük taşlar kullanır. tasarım ayrıca el yapımı elemanı temsil eden paslanmaz çelikten üretildi ve ayrıca doğa ile insan yapımı malzemeler arasında bir bağlantı oluşturur. Tasarımcı hem bir sanat eseri hem de bir bank yaratarak, doğanın kendi işlevinin olabileceğini ifade etmeyi amaçlamaktadır.

 

Kaynak Designboom
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.