Kağıt Hafifliğinde Masalar | Fold Tables

Ukraynalı tasarımcı Max Voytenko'nun Fold Tables koleksiyonunu tasarlarken esin kaynağı, masalara ve çevreleyen alana inanılmaz bir hafiflik kazandırmak için bir kağıdın bükülmesidir. Sonuç, stil ve çok yönlülüktür.

0 1.197
Ukraynalı tasarımcı Max Voytenko’nun Fold Tables koleksiyonunu tasarlarken esin kaynağı, masalara ve çevreleyen alana inanılmaz bir hafiflik kazandırmak için bir kağıdın bükülmesidir. Sonuç, stil ve çok yönlülüktür.

Siyah veya beyaz renkte iki adet sehpa, bir oturma odasının çoklu döşeme çözümleri için iki farklı pozisyonda kullanılabilir. Tabloların çerçevesi 12x12mm’lik bir borudan oluşan çelik boyalı bir çerçevedir ve tabla 3mm kalınlığında bir çelik boyalı sacdır. Sadeliklerine rağmen, herhangi birinin dikkatini çekecek eşsiz mobilya parçalarıdır.

Max Voytenko, Kiev’den bir mimari atölye olan Line Studio’nun bir parçasıdır. 2011 yılından bu yana kurucular farklı işlevler ve karmaşıklık düzeyindeki nesneler için mimari ve iç mimari tasarımlar yapmakta, ayrıca mobilya ve aydınlatma ürünlerinin tasarımını da yapmaktadır. Aktüel çağdaş tarzlarda çalışıyorlar, akılcı projelendirme ilkeleri üzerinde faaliyetlerini kuruyorlar.

Kaynak Minimalissimo
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.