Fark edilir Bir Sırt Çantası: Pix

Bir sırt çantası tarzı, modern ve modaya uygun bir moda aksesuarı olmaktan, fonksiyonel ve güvenilir bir arkadaşlığa kadar çeşitlilik gösterebileceği için bir kişi hakkında çok şey söyleyebilir… ama dijitalleştirilmiş bir sırt çantası ne olacak? Buna en iyi cevabı size Margaret Rimek tarafından tasarlanan Pix sırt çantası verebilir.

Bir sırt çantası tarzı, modern ve modaya uygun bir moda aksesuarı olmaktan, fonksiyonel ve güvenilir bir arkadaşlığa kadar çeşitlilik gösterebileceği için bir kişi hakkında çok şey söyleyebilir… ama dijitalleştirilmiş bir sırt çantası ne olacak?
Buna en iyi cevabı size Margaret Rimek tarafından tasarlanan Pix sırt çantası verebilir.

Sırt çantasının ön tarafına yerleştirilmiş, 16,5 milyona kadar renk kombinasyonu oluşturabilen bir ekran ile sadece hayal gücünüzle sınırlısınız. Sırt çantanızda tutkulu olduğunuz şeyleri gösterebileceğiniz bir teknoloji: favori karakterler, spor takımı logoları, müzik grupları veya sadece eğlenceli resimler veya göz alıcı piksel sanatını sergilenebiliyor.

Ayrıca Pix sırt çantasında Tetris, Snake, Arkanoid ve çok daha fazla 8 bitlik oyunları oynanabiliyor. Çanta pix adında bir mobil uygulamayla çalışıyor ve çantaya bağlantı kuruyor. Suya ve darbelere karşı dayanıklı tasarlanmıştır. Görüntülenenler, kullanıcının telefonundan kontrol edilir; burada resimlerin seçilmesi, doğrudan kütüphaneden oyunların animasyonları veya kendi yaratımlarını oluşturarak kullanıcıların kendini ifade etme seçeneği vardır. Sadece eğlenceli ve eşsiz bir özellik değil, aynı zamanda son derece kullanışlı olabilir; Widget’lar ile sırt çantası, gece bisiklet sürmek için göstergeler haline gelebilir ve sürücünün yavaşlaması ve otomatik olarak bir durma sinyali göstermesi otomatik olarak algılanır.

Kaynak Kickstarter
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.