Vücut Modifikasyonları Geleceğin Modası Olabilir Mi?

A.Human, Simon Huck tarafından tasarlanan, New York'taki etkileyici teatral sanat deneyiminin bir parçası olarak 5 Eylül’de tanıtılacağı sergi, bir giysi değil vücut modifikasyonları koleksiyonudur. Modanın geleceği cildin derinliklerinde olabilir. Gelecekte insanlar bacaklarında biyolojik topuklarla alışveriş yapabilirler ve boyunlarına neon aydınlatmalar takabilir omuzlarında uzun boyunuzlar gibi daha büyük vücut modifikasyonları yapabilirler.

0 1.731
A.Human, Simon Huck tarafından tasarlanan, New York’taki etkileyici teatral sanat deneyiminin bir parçası olarak 5 Eylül’de tanıtılacağı sergi, bir giysi değil vücut modifikasyonları koleksiyonudur.

Modanın geleceği cildin derinliklerinde olabilir. Gelecekte insanlar bacaklarında biyolojik topuklarla alışveriş yapabilirler ve boyunlarına neon aydınlatmalar takabilir omuzlarında uzun boyunuzlar gibi daha büyük vücut modifikasyonları yapabilirler. A. Human indan deneyimi, gerçeklik ve fantezi arasındaki çizgiyi bulanıklaştırmaya çalışan bir tasarım, teknoloji, protez ve canlı aktörlerden oluşan bir tablodur. ”Projenin instagramındaki tanıtım görüntüleri A. Human koleksiyonunun parçalarını tanıtıyor.

Koleksiyon, vücudunuza mimari makyaj imajı vermek için tasarlanırken, toplumun kendini ifade etme tanımları hakkında gerçek sorular sorar. Sergi ayrıca tasarımcılar Nicola Formichetti ve makyaj sanatçısı Isamaya Ffrench ile işbirliği yapıldı.

https://www.instagram.com/p/Bm–21ugBaZ/?taken-by=tanfrance

https://www.instagram.com/p/BnBh_YaAcv0/?taken-by=ahuman

Kaynak Designboom
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.