Gerçek Çiçekleri Ölümsüzleştiren Takılar

Oregon merkezli Modern Flower Child, kurutulmuş çiçekler, çimenler ve diğer doğal materyalleri seçer ve bunları güzel bilezikler oluşturmak için reçine ile kaplar.

0 2.020
Oregon merkezli Modern Flower Child, kurutulmuş çiçekler, çimenler ve diğer doğal materyalleri seçer ve bunları güzel bilezikler oluşturmak için reçine ile kaplar. Sonuç, yaprakların ve yaprakların hassas detaylarını ölümsüzleştiren ve onları sonsuza dek taşımanıza olanak tanıyan birer takıdır.

Modern Flower Child, tarafından yapılan her parça el yapımıdır. Lavantadan buğdaya kadar olan dekoratif unsurlar, dairesel bir bileklik biçiminde ustaca düzenlenmiştir. Daha sonra reçineyle askıya alınırlar, şirketin arkasındaki kadın olan Sarah tarafından tasarlanır ve şekillendirilirler. Bu yoğun işlem nedeniyle, her parçayı tamamlamak için iki – üç hafta sürebilir. Ancak harcanan zaman buna değer. Uzaktan, parlak kaplama onları güneşte parıltılı yapar. Lavanta, papatyalar, güller ve unutma çiçekleri, reçine bileziklerinde bulacağınız çiçeklerden bazıları.

Kaynak My Modern Met
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.