Yeni Nesil Yatırım Sistemi Eminevim ile Ev Almak Hayal Değil

Ev sahibi olmak isteyenler Eminevim ile peşinatsız hayallerindeki eve kolayca kavuşuyor.

0 2.451

Yeni Nesil Yatırım Sistemi Eminevim ile Ev Almak Hayal Değil

Ev sahibi olmak isteyenler Eminevim ile peşinatsız hayallerindeki eve kolayca kavuşuyor. Taksitle kira öder gibi ev sahibi olmayı mümkün kılan sistem, herkesi ev sahibi yapmaya hazırlanıyor. Türk gelenekleri arasında yer alan el birliği ile başarma anlayışından hareketle hazırlanan yeni nesil ev alma yolu Eminevim, düşük bütçelerle yatırım yapılmasına yardımcı oluyor. Üstelik sistem yalnızca ev değil otomobil, arsa, iş yeri, apartman almak için de kullanılabiliyor.

 

Peşinatsız Ev Satın Alın

Peşinat ödemeden, taksit imkanıyla, faiz yükünü üstlenmeden ve peşinatsız ev sahibi olmanın yolunu gösteren Eminevim sistemine dahil olmak için uzun bürokratik çalışmalar gerekmiyor. Satın almak istediğiniz; evi, ofisi veya otomobili belirleyerek sisteme dahil olabilirsiniz. Yatırım için gerekli olan tutar belirlendikten sonra sistem içerisindeki gruplardan birine yerleşebilirsiniz. Bütçenize, gelir durumunuza ve yatırımınıza göre belirlenen taksit tutarları ve vade sayısı, grubunuzdaki kişi sayısı ile dengeleniyor. Her ay düzenli taksit ödeyerek hayallerinize adım adım yaklaşabilirsiniz.

 

Eminevim Nasıl Çalışıyor?

Her ay noter eşliğinde ve onayında gerçekleştirilen çekilişlerle gruptan bir kişi belirlediği mülkü satın alıyor. Çekilişin talihlisi de taksit ödemeye devam ediyor. Diğer üyeler de aylık ödemeleri ile mülk alan kişinin taksitlerine yardımcı olmuş, kendi hayalleri için de bir ay daha beklemiş oluyor. Tasarruf vadeden sistem her ay daha düşük taksit sunarken mülk alındıktan sonra sabitlenen ücretler için vade sonuna kadar aynı miktarda ödeme öngörülüyor. Borç bitene kadar Eminevim mülke satılamaz şerhi koyarak müşterinin haklarını korumaya alıyor.

 

Güvenli Sistem, Tasarruflu Yatırım

Peşinatsız ev almanın mümkün olduğunu ispatlayan model,bugüne kadar 115 binden fazla kişiyi evlerine kavuşturması ile güven aşılıyor. Tam 27 yıldır hizmet veren, sizlerin hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyor. Türkiye’nin dört bir yanında şubeleri bulunan proje, 100’ü aşkın bayi ile çalışıyor. Uzman yatırım danışmanları ile müşterilerine hızlı ve doğru bilgi ulaştıran Eminevim, profesyonel anlayışı ile şeffaflık çerçevesinde güven veriyor. Herhangi bir soru ve sorun halinde şirkete yapılan bildirimler 3 iş günü içinde geri bildirim ile sonuçlandırılıyor. Müşteri dostu, akıllı yatırım sistemi Eminevim, sizleri geleneklerimizdeki dayanışma ruhu ile ev, ofis, araba ve arsa sahibi olmaya davet ediyor.

Eminevim modelinde, katılımcılar makul bir organizasyon ücretinin dışında herhangi bir ekstra ödeme yapmıyor. Taksitler sisteme girişte belirlenen tutarlarda ödeniyor ve sistem dışına çıkmak isteyen müşteriler ödedikleri tutarı iade alarak istediklerinde modelden ayrılabiliyor. Peşinatsız ev hayali kuran, faizsiz ev taksiti ödemek isteyenlere rahat bir nefes aldıran Eminevim ile siz de hayalinizdeki eve sahip olabilirsiniz. Hemen başvurun, tasarrufla ev sahibi olun.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.