Google’ın Zürih Ofisi

Avrupa'daki en büyük Google ofisi olan ve İsviçre’nın Zürih kentinde bulunan bu ofiste Google Haritalar, YouTube ve Gmail gibi hizmetlerden sorumlu 2000 kişi bulunuyor.

0 5.295

Google’ın ofisleri her yerde oldukça yaratıcı ve birçok güzel detayı, olanağı içinde barındırıyor diyebiliriz. Şimdi de Google’ın Zürih’teki ofisini özel olarak inceleyeceğiz. Burada çalışanın konforu, yaratıcılığı, rahatlığı vs. çok fazla önem taşıyor. Bizim özellikle Türkiye’de pek görmeye alışık olmadığımız cinsten.  Avrupa’daki en büyük Google ofisi olan ve İsviçre’nın Zürih kentinde bulunan bu ofiste Google Haritalar, YouTube ve Gmail gibi hizmetlerden sorumlu 2000 kişi bulunuyor. Çalışanlarının çoğunun kalıcı masalarının olmaması da dikkat çekici. Yeni nesil ofis tipleri olarak nitelendirdiğimiz bu ofislerde interaktif birçok alan mevcut.

Bu ofisteki bazı şaşkınlık uyandıracak birimlerden bahsedelim: Mesela içerisinde 100 adet farklı bitkinin bulunduğu bir orman salonu. Burada da çalışmaya uygun bir ortam hazırlanmış. Su salonu içerisinde küvet bulunuyor. Burası; şekerleme alanı olarak nitelendiriliyor. Bunun dışında oyun alanları, kaykay, spor salonu, sinema filmi izlemek için salon vs. gibi aklınıza gelmeyecek birçok alan mevcut..

 

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.