Samsung 2020 yılına kadar tüm ürünlerine yapay zeka entegre edecek

Samsung, CES 2018'deki basın etkinliğinde yapay zeka tabanlı yeni ürün stratejisini duyurdu. Şirket 2020 yılına kadar tüm cihazlarını IoT için hazır hale getirecek ve yapay zekayla destekleyecek.

0 33.632

Samsung, Las Vegas’ta devam eden CES 2018‘deki açılış konuşması sırasında yapay zeka (AI) teknolojisine dayanan yeni tüketici ürünü stratejisini duyurdu. Samsung Research’ün patronu H.S. Kim, 2020 yılına kadar şirketin yaptığı her ürünün IoT bulutuna bağlanacağını ve yapay zekaya sahip olacağını açıkladı.

Güney Koreli teknoloji devi daha önce 2020’ye kadar tüm cihazlarını internete bağlayarak etkin bir şekilde “akıllı” hale getirmeye kararlı olduğunu söylemişti. Bu değişim önümüzdeki yıllarda tüm Samsung ürünlerinin yerleşik yapay zeka (AI) teknolojisine sahip olmasını sağlayacak.

Tüm Samsung cihazlar internete bağlı ve zeki olacak

Kim, şirketin bu planlarını bağlanabilirlik, bulut ve zeka içeren tek bulutlu yaklaşımla hayata geçireceğini söylüyor. Samsung ilkbaharda tüm akıllı programları yeni bir Smart Things uygulamasında birleştirerek Smart Home ve Smart View‘ı ortadan kaldıracak.
Böylece birden fazla Samsung ürünü kullanan tüketiciler tüm Samsung cihazlar birbiriyle bağlantı kuracağı için sesle kontrol veya tek dokunuşla kimlik doğrulaması ile cihazlarını güvenle kullanabilecekler. Kim konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Bixby’yi bir sonraki seviyeye götürüyoruz. 2020 yılına kadar tüm Samsung cihazlar sadece IoT için hazır hale gelmeyecek ayrıca zekaya sahipolacaklar” dedi.
Kaynak thenextweb
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.