Ofisinizde Kendinizle Kalabileceğiniz Meditasyon Kozası: Open Vessel

Şirketler, çalışanların verimliliğini ve mutluluğunu artırmak umuduyla iş tükenişiyle mücadele etmek için giderek daha fazla şey yapmaya başladı. Şirketlere seçenekler sunmak isteyen bu tür bir marka, çevrenizdeki dünyayı kendinizi kapatmanıza yardımcı olmak için rahat bir koza sunarak enerjiyi, odaklamayı ve dengeyi sağlamayı amaçlayan bir meditasyon kozası olan Open Vessel'i tasarladı.

0 2.296
Şirketler, çalışanların verimliliğini ve mutluluğunu artırmak umuduyla iş tükenişiyle mücadele etmek için giderek daha fazla şey yapmaya başladı. Şirketlere seçenekler sunmak isteyen bu tür bir marka, çevrenizdeki dünyaya kendinizi kapatmanıza yardımcı olmak için enerjiyi, odaklamayı ve dengeyi sağlamayı amaçlayan bir meditasyon kozası olan Open Vessel’i tasarladı.

Open Vessel, meditasyon deneyimlerine bakılmaksızın, insanların odağı, dengesini ve enerjisini geri kazanmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir meditasyon kozasıdır. İnsan performansını, bilinçliliğini ve refah düzeyini artıran durgunluk anılarını kolaylaştırmak için oteller, ortak çalışma alanları, şirket ofisleri, havaalanı salonları, üniversitelerde kullanabileceğiniz bir ürün.

Yumurta şeklindeki koza, kullanıcıların tablet, üzerinden ayarlayabileceği bir ses deneyimi ile eşleştirilir. Spotify’de çalma listesi sunmanın yanı sıra orijinal sesler yaratmak için çeşitli sanatçılarla ortaklık kuruyorlar.

İç kısımda, oturmak için yuvarlak bir alan ve ruh halini değiştirmeye yardımcı olan entegre LED ışıklar bulunuyor.

 

Kaynak Design Milk
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.