Kendi Ekosisteminizi Oluşturabileceğiniz Modüler Bloklar: LeGrow

Haobin Lin tarafından tasarlanan LeGrow ile modüler bloklarla bir ekosistem inşa etmenize olanak sağlıyor. Bu modüler blok bahçesi, bitki büyütme sürecini basitleştirir. Bitkilerinize uyacak şekilde tasarlanmış standart bloklar halinde mevcuttur, bitkileri kaldırıp plastik modüllere koyarak düzenli ekicilerinizden LeGrow bloklarına geçebilirsiniz.

Haobin Lin tarafından tasarlanan LeGrow ile modüler bloklarla bir ekosistem inşa etmenize olanak sağlıyor.

Bu modüler blok bahçesi, bitki büyütme sürecini basitleştirir. Bitkilerinize uyacak şekilde tasarlanmış standart bloklar halinde mevcuttur, bitkileri kaldırıp plastik modüllere koyarak düzenli ekicilerinizden LeGrow bloklarına geçebilirsiniz. Bloklar, toprağı havalandıran ve nem seviyesini izleyen bir su deposu ile gelir. Minik ekosisteminizin, oda ortamınızı rahat hissettirirken bitkileri besleyen, amazonik orman benzeri nemli bir buluta sahip olmasını sağlayan bir nemlendirici ünite ile gelir. Odanızın güneş ışığından uzak olması durumunda, LeGrow’un lamba modülü, güneşi taklit eder ve gün içinde tam 6 saat çalışarak bitkilerinizin yeterli ışığı almasını sağlar. Nemlendirici ve lamba modülleri, düşük voltajlı elektrik modülüne bağlanır ve bunlara cihazlarınızı şarj etmek için 3 USB çıkış da sağlar.

LeGrow’un doğal güzellikleri, sadece bahçe oluşturma sürecini kolaylaştırma biçiminde değil, aynı zamanda bu sadeliğin arkasındaki estetik. Bloklar, mini ormanınızı stilinize veya alanınıza uyacak şekilde sonsuza kadar uyarlamanıza olanak tanıyan setler halindedir.

Bahçe yapmayı sevenler için tasarlanmış ancak beceri ve zamanı olmayan insanlar için tasarlanmış olan LeGrow, küpleri birbirine tutturmak ve ardından periyodik olarak su deposu doldurmak kadar basit. Toprağın rutubetini, atmosferik nemi ve en önemlisi güneş ışığını kontrol eder, böylece yemyeşil ormanının kendi gözlerinizin önünde açılmasını seyredersiniz.

Kaynak Yanko Design
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.