Bay ve Bayan Mimarların En Çok Tercih Ettiği 3 Parfüm

Erkek ve bayan mimarların en sık kullandığı parfümleri sizler için derledik. @Hangiparfum katkılarıyla en sık kullanılan parfümler şöyle.

1 6.606

Mimarlar her zaman özenle giyinen, bakımlı kişiler olarak bilinir ve bunu kendilerine yaşam tarzı edinmiş olan kişilerdir. Her zaman her şeyin iyisini tercih eder, tarzını her yönüyle yansıtır.

Özellikle “mimarların parfümü var mıdır” sorusunu merak edip @Hangiparfum ‘e bu konuyu danıştık. İşte mimarlar tarafından en çok tercih edilen 3 bay ve bayan parfümü şöyle:

 

BAYAN MİMARLAR İÇİN;

 

1 – Dior Miss Dior Le Parfüm

Miss Dior, daha başlangıcından itibaren iddialı ve çarpıcı. Normalde sıradan kokan turunçgiller, burada öyle gösterişli ve etkileyici ki… Kokunuz ile iz bırakacaksınız!

2 – Giorgio Armani Si

Şık, ihtiraslı, yoğun ve aynı zamanda yumuşak. Sì, tene muhteşem bir uyum sağlayarak tüm duyuları harekete geçiren şiprenin yeniden yorumlanmasıyla doğmuş bir koku. 3 koku ailesinin lezzetini birleştiren bir parfüm…

 

3 – Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Kırmızı meyveler, sulu armut, beyaz gardenya, Frangipani çiçeği, paçuli, esmer şeker akoru, beyaz gardenye. Görkemli, kendine bağlayan zengin. Görkemli bir kadınsılık için duyulara hitap eden zengin ve çiçeksi bir koku.

 

BAY MİMARLAR İÇİN;

 

1 – Burberry London Man

İyi görünmek isteyen tüm erkekler şık ve kaliteli giyinmeye de önem gösterirler. Şıklıklarını da kendilerine en uygun parfümle tamamlarlar. Burberry’nin London Man EDT Erkek Parfümü dikkat çekici baharatlı kokusuyla son derece elit bir parfüm.

 

2 – Boss Bottled Intense

Hayatı yoğun yaşayan ve ayakları eyere sağlam basan erkekler için BOSS BOTTLED INTENSE günümüz erkeğini ve onun güçlü karakterini ortaya çıkarır: onun derinliği, yoğun tutkusu, onun sarsılmaz kararlılığı ve yönelişi, tüm güçlü özellikleri onun profesyonel ve ferdi tutkularına ulaşmasına yardımcı olur.

Üst notasında canlı elma portakal çiçeği, Orta notasında sardunya tarçın ve karanfil ve alt notasında sandal ağacı, vetiver ve sedir ağacının muhteşem birleşimiyle; GÜÇLÜ, TUTKULU VE MASKÜLEN!

 

3 – Azzaro Wanted

18-35 yaş aralığı için yeni bir ürün ailesi… Dinamik, maskülen ve büyüleyici bir koku. Tüm gözler onun üzerinde, arzularınızı harekete geçiriyor… Arzu edilen ve kendine güvenen bir erkek, tek kelime ile: WANTED.

 

Özellikle sizlerin tavsiyelerini yorumlarda herkesçe görülmesini isteriz. Sizin favori parfümlerini yorumlar kısmına bırakarak çeşitlerin zenginleşmesini sağlayabilirsiniz.

1 Yorum
  1. Emre diyor

    Beni tasvir etmişsinşz

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.