Sanat Eserleriyle Uyuşan İnsanlar Koleksiyonu

Fotoğrafçı Stefan Draschan, sadece sanat eserini değil, sanat eserlerini gözlemleyen insanları görmek için Avrupa'daki müzeleri ziyaret ediyor. People Matching Artworks (sanat eserleriyle uyuşan insanlar) projesinde Draschan, görüntüleri mükemmel bir şekilde sahnelenmiş gibi görünse de, arkasındaki sır, aslında sabır.

0 4.081
Fotoğrafçı Stefan Draschan, sadece sanat eserini değil, sanat eserlerini gözlemleyen insanları görmek için Avrupa’daki müzeleri ziyaret ediyor. People Matching Artworks (sanat eserleriyle uyuşan insanlar) projesinde Draschan, görüntüleri mükemmel bir şekilde sahnelenmiş gibi görünse de, arkasındaki sır, aslında sabır.

Fotoğrafçı çoğunlukla Paris, Viyana ve Berlin’de farklı müzeleri ziyaret etmekten hoşlanıyor; burada ziyaretçilerin bir parça sanatla komik bir şekilde eşleşmesini beklemektedir. Sonuç, insanlar ve karşılaştıkları sanat eserleri arasındaki beklenmedik uyumun bu mizahi ve eşsiz resimleridir. Genellikle sanatla eşleşen kıyafetler var, ancak saç stilleri ve renkleri, hatta sakalları nedeniyle tablolarla eşleşen insanlar da var.

Daha çok fotoğrafa Stefan Draschan sitesinden ulaşabilirsiniz.

 

Kaynak Bored Panda
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.