Aydınlatmada Mimarların Tercihi: Aviled Mimarım

Yüzlerce farklı ürün ve tasarımı bir arada bulup, hızlıca teklif alabileceğiniz bir platform düşünün... Dahası; aydınlatma ürünlerinin bir mekanda nasıl duracağını gösteren uygulamaya ücretsiz erişin! Ayrıca sizler için hazırlanmış hazır aydınlatma model ve kaplamalarına da ücretsiz sahip olabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

0 14.710

Aviled Mimarım, sunduğu ücretsiz hizmetler ile mimar ve iç mimarların işlerini son derece kolaylaştıran bir platform. Sunduğu hizmetler açısından dünyada henüz benzerini görmediğimiz bu platform, aydınlatma konusunda tüm mimarların çözüm ortağı olmak istiyor.

Peki Aviled Mimarım tam olarak nasıl bir hizmet sunuyor?

1- Ücretsiz Kayıt & Kolay Kullanım
Ücretsiz ve son derece kullanıcı dostu bir platform olan Aviled Mimarım, bir kaç kullanımdan sonra bağımlılık yapabilir. 🙂

2- Ücretsiz Hazır 3 Boyutlu Modeller
Beğendiğiniz herhangi bir ürünün 3Ds Max gibi platformlarda kullanmak üzere hazır modelini kaplamaları ile birlikte ücretsiz edinebiliyorsunuz. Yeni aydınlatma ürünleri eklendikçe bu arşiv daha da genişliyor.

3- Uygulama ile Aydınlatma Elemanını Mekanlarda Görün
Aviled Mimarım ile beğendiğiniz bir aydınlatma elemanını mekanın fotoğrafını çekip, mevcut aydınlatma elemanını otomatik olarak kaldırıp yeni aydınlatmayı mekana koyabilirsiniz! Ve evet; bu da ücretsiz! Müşterilerinize hızlı sunum için biçilmiş kaftan olan bu uygulamayı kesinlikle edinmelisiniz…

4- Özel İndirimli Fiyatlar
Platformda tüm mimarlara özel indirimler sunuluyor. İstediğiniz herhangi bir üründe özel indirimler alabilir, istediğiniz iskontoyu müşterinize yansıtabilirsiniz.

5- Hızlı Teklif Alma
Aviled Mimarım platformunun sağladığı en büyük kolaylık ise son derece kullanıcı dostu bir arayüze sahip olması. Beğendiğiniz ürünü seçip, yukarıda saydığımız tüm özelliklere anında sahip olabilir ve bir “tık” ile anında PDF formatında hazırlanmış teklifinizi indirebilirsiniz.

Gerek sunum açısından, gerekse belge formatı çeşitliliği açısından Aviled Mimarım gerçek anlamda mimarların işini kolaylaştıran profesyonel bir hizmet veriyor.

Özel Tasarımlarınızı Hayata Geçirin!

Aviled Mimarım platformunun diğer sunduğu harika hizmetlerden biri de; hali hazırda tasarlamış olduğunuz aydınlatma ürünlerinizin hayata geçirilmesi konusunda sizin çözüm ortaklığı sunması. Gerçek manada tasarımcıların yanında olmayı arzulayan AVİLED ailesini sunduğu tüm hizmetler ile taktir ediyoruz.

Tüm bu hizmetlerin ücretsiz sunulduğu Aviled Mimarım platformuna hemen katılmak için burayı tıklayabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.