Şehrinizin Haritasını Yemek İster Misiniz?

Tamtik, New York City, Londra ve Tel Aviv'in sevilen metropollerin stilize alanlarına dayanan el yapımı koyu çikolata hediyesi.

0 2.403
Tasarımcılar Liat Zvi, Anat Errel, tarafından tasarlana Tamtik, New York City, Londra ve Tel Aviv’in sevilen metropollerin stilize alanlarına dayanan el yapımı koyu çikolata hediyesi.

Çikolatalı şehir haritası tasarımı, açık geometrik şekiller içeren geleneksel bir Arap deseni olan Mashrabiya’dan esinlenildi. Bu stil tipik olarak mimaride kullanılsa da, bu çikolatalar için şık bir kontur üretmeyi sağlamıştır. Haritaların tasarımı tamamlandıktan sonra, çikolata dökülen bir kalıp haline getirildi.

Bu haritaların her biri, bulunduğu şehirdeki yerel bir çikolata zanaatkarı tarafından üretilmektedir; bu şekilde, yalnızca yer işaretlerinin taslağını görmekle kalmaz aynı zamanda eşsiz lezzetlerini yaşarsınız. 

Haritalar hediye olarak hazırlanmış ve paketlenmiş ambalajlarla tamamlanıyor. Bu da, tecrübenin bir parçası. Birçok katmana gizlenmiş olan çikolatayı siz veya alıcınızı, yenilebilir şehri ortaya çıkarmak için açar.

Tamtik Çikolata ile dünyadaki şehirleri takip edin.

Kaynak Kickstarter
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.