Taşınabilir Mobilya Serisi, Hibrit El Arabalar

12 parçadan oluşan çok kullanımlı, hibrit mobilya grubu; şehir içinde, dışında hemen hemen her köşede karşımıza çıkabilen el arabalarını merkeze alıyor.

0 2.999

Hong Kong merkezli mimarlık ofisi CL3 ve tasarım stüdyosu lim + lu‘nun beraber hazırladığı, 12 parçadan oluşan çok kullanımlı, hibrit mobilya grubu; şehir içinde ya da dışında hemen hemen her köşede karşımıza çıkabilen el arabalarını merkeze alıyor.

el arabası

Çoğu zaman dik olarak duran, hareket halindeyse eğimli bir açıyla kullanılan el arabalarının birden fazla duruş pozisyonuna sahip olması, taşınabilir ve çok amaçlı kullanılabilir bir mobilya serisinin oluşma prensiplerine ortam sağlıyor. Bir tip olarak el arabası üzerine yoğunlaşan mobilya grubunun tasarım yolculuğu, bu araçların günlük olarak nasıl kullanıldığının incelenmesiyle başlamış.

el arabası

Sırt üstü pozisyonunda üç kişilik bir kanepe olarak işlev gören bir parça dik durduğunda bir askılığa dönüşebiliyor. William Lim’in; “Tasarımlarımıza her zaman kendi bağlamlarında yaklaşıyoruz. Asya tasarım ilkelerine dayandırdığımız yaklaşımımız, çok yönlü tasarımlar üretmek için sezgisel bir ışık duygusu, denge ve oran ile çağdaş çözümler ve yenilikçi malzemeleri kullanma şansı veriyor.” şeklinde değerlendirdiği mobilya grubundan herhangi bir parça, bir duruşta olduğunda başka bir duruşta da kullanılabileceği konusunda ince ipuçları veriyor. Bu keşif, 12 adet çok amaçlı taşınabilir mobilya elemanının ortaya çıkmasını sağlamış.

el arabası el arabası el arabası el arabası el arabası el arabası

Kaynak Kot0 .com
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.