Helmfon, Kişisel Alan Yaratarak İşinize Konsantre Olmanızı Sağlıyor

Helmfon, kullanıcılara gizlilik kazandırarak, arka plan gürültüsünün üretkenliği yok etmesini engelliyor, ofis içindeki üretkenliği arttırıyor.

0 1.858

Helmfon, kullanıcılarının çalışırken konsantrasyon sağlamasına yardımcı olmak için tasarlandı. Kask kullanıcılara gizlilik kazandırarak, arka plan gürültüsünün üretkenliği yok etmesini engelliyor.

Ukraynalı tasarım şirketi Hochu Rayu tarafından tasarlanan ve geliştirilen inovatif ürün cesur renkleri ve biçimiyle dikkat çeken ürün ortaya eğlenceli bir görüntü çıkarıyor. ‘Helmfon‘ kullanıcının isteklerine göre özel olarak tasarlanarak kişinin gündelik hayatta en sevdiği süper kahraman gibi görünmesine olanak sağlıyor.

Kask; cam fiber, nitro boya, polietilen köpük bazlı membran kumaş gibi gürültü azaltıcı materyallerden oluşuyor. Helmfon, bir sistem kartı, mikrofon, hoparlör, akümülatör, büyüteç, bluetooth ve akıllı telefonları yerleştirmek için iç kısımda bir cebe sahip. Bütün bu donanımıyla çalışma saatleri boyunca kullanıcının verimliliğini artırmak için gereken koşulları sağlamakta.

Helmfon, açık alanlar da dahil olmak üzere her durumda mükemmel bir şekilde çalışabiliyor. Kullanıcıyı dış ortamdan soyutlayan bu kask ile filmleri ve videoları izlemek, skype konferansları organize etmek, arama yapmak, fotoğrafları düzenlemek veya başka kişisel işlevler eklemek mümkün.

Helmfon ayrıca ofisteki toplam çalışma alanını azaltmak için de bir yol sunuyor. Skype aramalarını, telefon konuşmalarını veya VR oturumlarını gerçekleştirmek için aynı anda bir kişinin kullanabileceği toplantı odaları düzenlemek yerine, ofis alanından tasarruf etme fırsatı veren kaskın özel ses emici işlevleri sayesinde, herkes kendi görüşmelerini sadece helmfonlarını giyerek gerçekleştirebiliyor.


Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.