Cosentino, Türkiye’nin seçkin mimarlarını İspanya’da ağırladı

Dünyanın en büyük kuvars yüzey üreticisi Cosentino, 8-11 Haziran 2017 tarihleri arası gerçekleştirdiği İspanya Gezisi’nde Türkiye’nin seçkin mimarlarını ağırladı.

0 1.714

Mimari ve teknik açıdan yüzeylerde devrim yaratan dünyanın lider kuvars taşı üreticisi Cosentino, 8-11 Haziran 2017 tarihleri arası gerçekleştirdiği İspanya Gezisi’nde Türkiye’nin en ünlü mimarlarını ağırladı. Cosentino, üretim tesislerinin tanıtılması, yeni renk ve ürünlerin paylaşılması amacıyla düzenlediği gezide, Toner Mimarlık, Trio, Gönye, Craft 312 gibi ünlü ofislerin de aralarında olduğu 27 firmadan katılan 34 seçkin davetliye ev sahipliği yaptı. Malaga şehir turunun ardından Granada’ya geçip ünlü Elhamra Sarayı’nı gezen ve Flamenko gösterisiyle keyifli anlar yaşayan davetliler, Cosentino’nun 1 milyon metrekare alanda faaliyet gösteren üretim fabrikasını ziyaret ettiler.

“Türkiye’nin seçkin mimarları Cosentino’yu tercih ediyor”

Geziye ilişkin konuşan Cosentino Türkiye Ülke Direktörü Alper Şensan, “Her yıl düzenlemeyi hedeflediğimiz İspanya Gezisi bu yıl da Türkiye’nin en seçkin mimarlarından oluşan değerli davetlilerimizin katılımıyla oldukça keyifli geçti. Misafirlerimizle birlikte, Silestone üretim hattını ve ultrakompakt Dekton yüzeylerin üretimini yaptığımız fabrikaları gezdik. Geziyle birlikte tanışma fırsatı bulduğumuz ve güzel bir etkileşim yakaladığımız mimarlar, gezi sonrası ürünlerimizi kendi projelerinde değerlendirmeye başladılar. Bu durum bizi, daha iyiyi üretme ve tasarlama konusunda motive eden, memnuniyet verici bir gelişme oldu” dedi.

Cosentino Group Hakkında

Merkezi İspanya’da bulunan Cosentino Group, mimari ve tasarım amaçlı yenilikçi yüzeylerin üretim ve dağıtımını yapan global bir şirkettir. Sektöründe dünya çapında lider olan Cosentino Group, yenilikçi yaklaşımlar ile trendleri belirleyen ve insan hayatına değer katan çözümler tasarlamaktadır. Bu vizyon dahilinde, sıradışı ve öncü ürünler olan Silestone®, Dekton®, Eco by Cosentino® ve Sensa by Cosentino® gibi ileri teknolojiye sahip ürünleri geliştirmiş ve mimari alanlarda eşsiz tasarımların yaratılmasını sağlamıştır.

Dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi olan Cosentino Group, 1 milyon m² kapalı alana sahip tesislerinde ürettiği ürün ve markalarını 20’den fazlası kendine ait tesislerde olmak üzere, 80’den fazla ülkede satışını gerçekleştirmektedir. Cosentino Gruop satışlarının %90’ı uluslararası pazarlardan gelmektedir.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.