Prenses Kızınız İçin Yatak Tasarımı

0 3.505

Haftanın son gününden herkese merhabalar,

Bebeklikten sonra biraz büyüyen çocuklar, kendilerine örnek aldıkları masal kahramanlarıyla alakalı her şeyi satın almak isterler ve yaşları büyüyüp artık o masal kahramanından sıkılana kadar o rüyanın içerisinde yaşarlar. Oyuncaklarıyla, kostümleriyle, filmleriyle hayali kuran çocuklar rüyalarına da aynı karakterlerle dalmak isterler ve bu yüzden her çocuğun mutlaka istediği bir arabalı yatak modeli, prenses odası yatağı vardır. Aileler de çabuk büyüyecek uzun yıllar kullanacağı bir şey satın alma telaşında oldukları için çoğu zaman çocukların istekleri geri çevirilir.

Ama zamanını en eğlenceli şekilde geçirmek isteyen çocuğunuza böyle bir yatak alır ya da özel üretim yaptırırsanız küçük prensesinizi mutlu edersiniz. Farklı tasarım çocuk yataklarından en masalsı olanı Lacote firmasına ait bu prenses arabası yataklı tasarım.

5 12 111 121 545821_367306883344328_1306354535_n

Ürünlerin malzeme kaliteleri, yüzey bitiş malzemeleri son derece çocuklar için özel olarak seçilmiş olan bu tasarım yatağa kızınız bayılabilir. Sindirella masallarını anımsatan bu bal kabağı formundaki yatak ve beraberindeki mobilya takımı oldukça şirin.

Herkese mutlu hafta sonları!

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.