İşlevsel Çocuk Yatağı

0 1.743

Merhabalar,

Çocuklar için yeterli alan yaratmak her zaman zor olmuştur. Kıyafetleri sığsa, zaman içinde artan oyuncakları sığmaz, oyuncakları sığsa okul zamanı gelince kitapları sığmaz.. Peki hem çocuk odanızı genişletmenin bir yolu yoksa, daha büyük bir eve taşınamıyorsanız, küçük alanları nasıl değerlendiririz?

Chêne baltimore + blanc

Tasarım kararları, kusursuz olmasa da işlevsel. Yatak altındaki gizli bölme, baza mantığında  çalışıyor sadece daha yüksek kotta tutulmuş. Bu sayede çocuğunuz için dilediğiniz depolama alanını yaratabiliyorsunuz. Küçük kapısı sayesinde yatak altındaki alana kolayca ulaşabiliyor ve bu sayede ulaşmak istediklerinize pratik bir şekilde ulaşıyorsunuz.

Alan içerisindeki düzenlemeler ise, ihtiyaca göre şekilleniyor. Dilerseniz çekmeceler, dilerseniz raflar yaptırabilir gardırop olarak kullanabilirsiniz.

Chêne baltimore + blanc

Chêne baltimore + blanc

Chêne baltimore + blanc

Décor Chêne Baltimore Blanc Mégève

Tabiki bu nokta en önemli şey, güvenlik. Yatak sistemi kaldırıldığında, güvenlik önemleri dikkate alınarak yatağın kapanmasını önleyen metal aksesuarlar kullanılmalı.

Tasarımını, görselden ilham alarak daha modüler bir hale getirmek sizin elinizde. Dilerseniz bu kütleyi çeşitlendirip bir de çocuğunuz için ders masası oluşturabilirsiniz.

Yatağın yanındaki bölme sayesinde, kitaplık olarak da kullanılabilen ” Space Up Double Bed” adındaki bu tasarım bir çok oyuncağı, kitabı , kıyafeti toplayabiliyor. Anneler için oldukça pratik sayılacak bu tasarım yatağı çocuğunuzun odasında görmek isterseniz fiyatı, 679£.

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.