Mimarlar Hangarı Eğitim Kampları: “Zamandan Tasarruf, En İyi Eğitim”

0 2.370

yeni-not

icmimarlikdergisi.com olarak başlattığımız eğitim kampları, Mimarlar Hangarı altında çok çeşitli etkinliklerle birleşiyor.

Eğitim kapımızın ilki 3Ds Max ile başlamış, 3 aylık eğitim süresini 10 gün gibi bir süreye indirerek rekora imza atmıştık. 10 günlük yoğun eğitim sonunda katılımcılar diğer kurslarda uzun soluklu aldıkları eğitimden çok daha verimli ve çok daha iyi bir eğitim sonunda harika render sonuçları elde edebildiler.

Eğitim kamplarımızdaki amaç; kurslarda kaybedilen uzun soluklu eğitim zamanını tasarrufa dönüştürerek, en kısa sürede çok daha iyi bir eğitimi tüm katılımcılara sunmak olarak belirlendi.

Ayrıca eğitim kamplarımızda en iyi eğitmenleri tercih ederek, katılımcının program kabiliyetlerini maksimum seviyeye çıkarmayı hedefledik.

Sıklıkla “bu kadar kısa sürede öğrenebilir miyim?” gibi sorularla karşılaşıyoruz. Evet, kısa sürede araya uzun zaman sokmadan program içerisindeki tüm komutları sıcağı sıcağına öğrenmeniz mümkün. Çoğu katılımcılarımızın beklentilerinin çok üstünde bir eğitim aldıklarını hatırlatmakta fayda var.

Sırada Revit, Autocad ve Photoshop Eğitim Kampları var ve katılımınızı bekliyoruz!

İlk etkinliğimizden görüntülere ve detaylara buradan ulaşabilirsiniz:

3Ds Max Eğitim Kampı Güzel Bir Kutlamayla Sona Erdi

 

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.