3Ds Max Eğitim Kampı Güzel Bir Kutlamayla Sona Erdi

5 3.358

IMG_0064

icmimarlikdergisi.com’un düzenlemiş olduğu 3Ds Max Eğitim Kampının sona ermesinin ardından kurulan güzel dostlukların ve anıların adına bir kutlama yapıldı.

Eğitimde 3Ds Max, Vray ve Postprodüksiyon çalışmaları gerçekleştirildi. Eğitimin ardından ise gelen bir kaç yorum şöyle:

Hilal Eren:Bu kadar güzel, bu kadar dolu bir etkinlik gerçekleştirdiğiniz için asıl biz size şükranlarımızı sunuyoruz. Başta Eşref Bey ve Ceyhun Bey olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık. 🙂 “

Ali Çoşkun: “Böyle bir etkinlik düzenlediği için Eşref Beye ve Ceyhun Beye çok teşekkür ederim, çok güzel bir eğitim süreciydi…”

Ruveyda Akbulut: “Bu kadar kısa zamanda, bu kadar verimli bir eğitim kampı olacağını düşünmemiştim açıkçası. Samimi davranışlarınız, ilgi alakanız, öğretmek için elinizden gelen her şeyi yapmanız… Ve daha sayamadığım nice güzelliklerle dolu tam on gün için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum sizlere… Profesyonelliğine hayran olduğum Ceyhun hocamıza ve bu mükemmel eğitime verdiği emeklerden dolayı Eşref Beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Özellikle iç mimarlar olarak güzel bir aile olduğumuzu hatırladım sizinle. 🙂 Yine yeni eğitimlerde buluşmak dileğiyle, var olun…”

Hilal Dursun: “İnce düşüncesinden, iş disiplininden ve müthiş ekip seçiminden dolayı Eşref Beye sonsuz teşekkürler. (Bu yorum pasta sürprizimiz üzerinedir, eğitim üzerine söylenecekleri henüz kifayetsiz buluyorum, toparlayabildiğim anda başka bir fotoğrafın altında görebilirsiniz; 👌 O derece yani 😄)

Sonraki etkinlikler için bizi takipte kalın! 🙂

İşte etkinlikten geriye kalanlar:

IMG_0048

IMG_5493

IMG_5502 IMG_0079 FullSizeRender IMG_5498

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.