34. UMÖB’16 İstanbul Başvuruları Başladı!

0 849

11-17 Temmuz’da düzenlenecek olan Ulusal Mimarlık Öğrencileri Buluşması (UMÖB’16) İstanbul, etkinliğine katılım için başvurular 29 Mayıs – 12 Haziran 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.benobiz_poster

Bu yıl farklı bir konsept hazırlayan organizasyon ekibinin paylaştığı tanıtım metni şöyle:

“Türkiye’nin her yerinden gelecek ve İstanbul’da toplanacak olan tasarım öğrencileri olarak kenti keşfetmek adına 4 farklı rota kurgulanmıştır. Toplam öğrenci sayısı 4’e bölünür, 20-25’er kişilik gruplar elde edilir. 20-25’er kişilik grupların, 4 gün içinde, 4 farklı rota, 4 farklı yürütücü ile çalışması beklenir. Her bir grubu oluşturan katılımcılar ve rotalarda bekleyen yürütücüler değiştirilmemek üzere, her grup, her gün farklı bir rotada üretim gerçekleştirir. Bu dönüşümlü etkinlik düzeninde amaç, her bir katılımcının tüm yürütücüler ile birlikte iş yapabilmesi ve kentin farklı bölgelerini farklı yöntemlerle deneyimleyebilmesidir. Etkinlik boyunca yürütücüler sabit tutulup, katılımcılar rotalar üzerinde döndürüleceklerdir.”

Etkinlik Programı18-program-ve-ekip-1Katılımcı kitapçığına buradan ulaşabilir, siteden etkinlikle ilgili Sıkça Sorulması Muhtemel Sorular’ı inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için: www.umob.org

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.