Hareketli Ürünlerin İzlerini Görebileceğiniz Bir Koleksiyon

0 9.074

Japon tasarım firması Nendo, akıllı fonksiyon ve minimal tasarımı birleştiren ürünler tasarladı.Stüdyonun “İz Koleksiyonu” bir dolabın şiirsel bir şekilde günlük kullanım hareketlerini gösteren çizgisel yüzeylerden oluşuyor. Mekansal tasarım hareketlerine daha fazla dikkat hedefleyen Nendo, New York Tasarım fuarının bir parçası. Mobilyalar ahşaptan yapıldı ve görünür hareket izleri ise metalden yapıldı.
Tasarım ekibi verdiği bir röportajda: “Yaşadığımız alan içinde “hareketli” öğeler var. Günlük hayatımızda kullandığımız ürünlerin bir hareket izleri var bu hareket izlerini görmüyoruz, ancak kapı ve pencere gibi ürünlerin hareket izlerini bilinçaltımızda görebiliyoruz. Ürünlerin hareketi ve insan arasındaki yeni ilişki günlük yaşamımızın içinde hissediyorum ve çok sayıda izi görselleştirme yoluyla mobilyalarımızda sunuyoruz.” dedi.

Nendo_design-container19_akihiro_yoshida Nendo_design-container21_akihiro_yoshida-1 Nendo_design-container01_akihiro_yoshidaNendo_design-container02_akihiro_yoshida Nendo_design-container11_akihiro_yoshidaNendo_design-container13_akihiro_yoshida Nendo_design-container19_akihiro_yoshida Nendo_design-container21_akihiro_yoshidaNendo_design-container55_akihiro_yoshida Nendo_design-container42_akihiro_yoshidaNendo_design-conter01_akihiro_yoshida

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.