Sektörün yeni dönemi başlıyor

0 1.234

sektorel_projeksion_image

Yazın bitmesi ile birlikte iş sezonunun yıl başı geldi. Sektörün tekrar Eylül ayı itibari ile harekete geçmesi piyasayı da hareketlendiriyor. Tabi ki biz de bundan nasibimizi alarak 1 Eylül itibari ile sizlerle sektörün nabzını tutmaya başladık. 🙂

Peki bu yıl sektörden neler bekleniyor?

Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de tüm sektörü teknolojinin hızla ilerleyişi etkisi altına alacak. Üç boyutlu yazıcıların son derece ileri noktalara gelmesi tasarım dünyasına birçok yeniliği de beraberinde getiriyor.

Üç boyutlu görselleştirmelerin artık 3D gözlük ile birlikte sinevizyon içerisinde gerçek deneyimleme tecrübesine sahip olacağız. Yani ‘render aldık ürün bu” tabiri yerine ‘gelin size bu mekanın heyecanını yaşatalım’ deyip insanları kurgulanan alanlar içerisinde gezdirme üzerine çalışmalar gerçekleştirilmeye başlandı.

Her yıl olduğu gibi yapı sektörünün de artan rekabette en yenilikçi ürünlerini inovatif ürün anlayı ile piyasaya sürmesi bekleniyor. Sektördeki hızlı gelişim her firma için “farklılaşmayı” gerektiriyor. Yeni ürünlerin neler olacağını sitemizden takip edebilirsiniz.

Öte yandan her yıl olduğu gibi bu yıl da iç mimar adayları arasında ilk yıl heyecanı yaşayan değerli öğrenciler var. 🙂 Tüm iç mimar adayları için kesinlikle bu yazının okunmasını tavsiye ediyoruz.

Yeni haberlerle sizlerleyiz! Takipte kalın…

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.