Pop-up, City Lounge

0 2.517

DuPont™ Corian®, yenilikçi “Pop-up City Lounge” projesine yüksek teknoloji mobilyalar sağlamak için Heineken® ile iş birliği yaptı.

PopuploungeHieneken

Tasarım dünyasındaki lider ürün markası DuPont™ Corian®, yenilikçi  “Pop-up, City Lounge” projesine malzeme çözümleri sunmak için Heineken® ile iş birliği yaptı. Bu yenilikçi tasarım konsepti, 2014 Londra Tasarım Festivali’nde, dünya çapındaki turun ilk mekanında sahneye çıktı.

Bu heyecan verici yeni lounge bar konsepti, bira markası Heineken®’in Social Design Explorations (Sosyal Tasarım İncelemeleri) projesinin son tekrarı olarak; Varşova, New York, Mexico City ve Singapur şehirlerinden katılan 20 yetenekli iç mimar, ürün tasarımcısı, moda tasarımcısı ve grafiker arasındaki iş birliğiyle gerçekleşiyor. 40’lık iki nakliye konteynerinin yaratıcı bir şekilde yeniden düzenlendiği ve birçok lounge alanına sahip olacak şekilde tasarlandığı Pop-Up City Lounge’ta bulunan birbirinden farklı boyutlardaki Sohbet Odaları’nda arkadaş grupları gizliliğin, özenli masa servisinin, şaşırtıcı kokteyllerin ve heyecan verici ilginç yemeklerin tadını çıkarabilecekler.

maxresdefault

DuPont™ Corian® yenilikçi “Pop-up City Lounge”  tasarım konseptine yüksek teknoloji mobilyalar sunmak için Heineken® ile iş birliği yaptı. Fotoğrafta gösterilen barın beyaz yüzeyi ve siyah ve beyaz renklerdeki bağımsız masalar DuPont™ Corian® (Glacier White ve Deep Nocturne renklerinde) ile yapıldı. Fotoğraf: Heineken®. Fotoğraf ve tasarımın tüm hakları saklıdır.

Tasarım, Heineken® Pop-Up City Lounge projesine mobilya malzemelerini sağlayan DuPont ™ Corian®’ın desteği ile gerçekleşmiştir. Gelişmiş bir tasarım malzemesi olan DuPont™ Corian®’ın yüksek teknoloji yüzeyi, Heineken®  tarafından çok yönlülüğü, sofistike estetiği ve dokunsal niteliklerinden dolayı tercih edildi. Tasarımda ayrıca DuPont ™ Corian®’ın DeepColour™ Technology* adındaki yenilikçi üretim süreciyle yapılan yeni siyah renklerinden birisi olan Deep Nocturne tonu da kullanılmıştır. Bu yenilikçi teknoloji, DuPont’un koyu renklerin tercih edildiği iç tasarım uygulamaları için üstün performanslı gelişmiş malzemeler üretmesini sağlamaktadır.

hlounge_190914_04

DuPont™ Corian® yenilikçi “Pop-up City Lounge”  tasarım konseptine yüksek teknoloji mobilyalar sunmak için Heineken® ile iş birliği yaptı. Fotoğraf yeni Deep Nocturne rengindeki DuPont™ Corian® ile yapılan bir uygulamayı gösteriyor. Fotoğraf: Heineken®. Fotoğraf ve tasarımın tüm hakları saklıdır.

Ayrıca lounge,  kamusal alanlarda kullanım için tasarlanmış DuPont ™ Corian® gelişmiş yüzey malzemesinin kablosuz güç ile çalışan akıllı telefon şarjını da içeriyor. Powers Alliance Matters teknik standartlara uyumlu bu Powermat çözümü, yeni ve güçlü bir şekilde gelişmekte olan tüketici talebi için idealdir.

DuPont™ Corian® Hakkında (www.corian.com.tr) – İlk başta banyo ve mutfak tezgâhları için yüksek performans malzemesi olarak geliştirilen DuPont™ Corian® şimdi – işlevselliğin, çok yönlülüğün ve güzelliğin benzersiz birleşimi olması sayesinde – iç tasarım ve mimarlık için yüzey malzemeleri arasında önde gelen global bir marka haline geldi. Yıllar içinde, DuPont, DuPont™ Corian® yüksek teknoloji yüzey malzemesini hayal edilen her türlü uygulamaya uygun eşsiz bir tasarım aracı haline getirdi. Mutfak, banyo, aydınlatma, mobilya, dış cephe kaplama, oturma yerleri, radyatörler, ev otomasyonu, dokunmatik kontrol yüzeyleri: DuPont™ Corian® artık ticari, konut ve kamu alanları uygulamalarındaki her yerde karşınıza çıkabilir.

DuPont™ Corian® yenilikçi “Pop-up City Lounge”  tasarım konseptine yüksek teknoloji mobilyalar sunmak için Heineken® ile iş birliği yaptı. Fotoğraftaki barın beyaz yüzeyi ve beyaz renklerdeki bağımsız masalar Glacier White rengindeki DuPont™ Corian® ile yapıldı.

Fotoğraf: Heineken®. Fotoğraf ve tasarımın tüm hakları saklıdır.

DuPont™ Corian® (tüm çeşitleri ve belli türleri) çevresel performansı sayesinde önemli bağımsız sertifikalar aldı (GreenGuard®, NAHB North American Builders Association, U.S. Green Building Council’s LEED® Green Building Rating System, Scientific Certification Systems, Ecospecifier). Hijyenik performansı da prestij sahibi kuruluşlar tarafından sertifikalandı (NSF International, The Royal Institute of Public Health and LGA QualiTest). Bunların yanı sıra, DuPont™ Corian® dış cephe kaplaması olarak en fazla sertifikaya sahip solid yüzeydir (İngiltere sertifikası CWCT 2012/050, “Avis Technique” sertifikası ATEC 2/11, CSTB tarafından verilen sismik sertifika). DuPont™ Corian® malzemesi üreten tüm DuPont işletmeleri, atıkları azaltarak, yeniden kullanarak ve geri dönüşüme kazandırarak katı atık etkisini sıfıra düşürdü ve işletmelerin çevresel yönetim sistemleri ISO 14001 uyarınca sertifikalandı. 

About DuPontDuPont Hakkında – DuPont (NYSE: DD), uluslararası bilim ve teknoloji firmasıdır. 1802 yılında kurulmuş olan DuPont bilim yoluyla insanların hayatını daha iyi, daha güvenli ve daha kolay hale getiren çözümler üretmeye ve sorunları çözmeye çalışmaktadır. 70’den fazla ülkede faaliyet gösteren DuPont, tarım, beslenme, elektronik, iletişim, güvenlik ve korunma, konut ve inşaat, taşıma ve tekstil konularını kapsayan sektörlere yönelik geniş bir ürün ve hizmet yelpazesi sunmaktadır. Daha fazla bilgi için lütfen www.dupont.com adresini ziyaret edin.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.