Türkiye’nin Ezber Bozan Ultralight İç Mekân Alçı Plakası Intreme Fit ile Tanışın!

Kalitede sürdürülebilir liderlik hedefi doğrultusunda, alçı alanında 60 yıllık deneyimi ve yerli sermayesiyle üretime devam eden ABS Alçı; Intreme Fit ultralight iç mekân alçı plaka ürününü sektöre tanıtıyor.

2 12.563

Yapısal olarak kendisinden ağır plakalardan daha güçlü ve dayanıklı olan Intreme Fit Ultralight, sadece 5,8 kg/m2 ağırlığıyla sektördeki en hafif alçı plaka olarak dikkat çekiyor. İç mekân tasarımlarında duvarlarda ve tavanlarda yarattığı etkisi sayesinde mekânlara sade ve şık bir görünüm kazandırıyor.

Neden ‘’Fit’’?

Standartların üzerinde yapısal sağlamlık ve dayanıklılığa sahip yapı malzemesi Intreme Fit, sektör standardı alçı plakalara göre %30, piyasadaki diğer alçı plakalara göre %15 daha hafiftir.  Intreme Fit, 5,8 kg/m2 ağırlık ile sektördeki en hafif alçı plaka olmasının yanı sıra muhteviyatından gelen tüm bileşenleri sayesinde mükemmel sağlamlık ve dayanıklılık gösterdiği için ‘Fit’ olarak isimlendirilmiştir.

 

Daha Hafif, Daha Sağlam, Daha Dayanıklı…

Intreme Fit ultralight alçı plakası hafif, ergonomik yapısıyla nakliye ve hızlı montaj avantajı sağlayan usta dostu bir yapı malzemesidir. Sarkmaya karşı mukavemeti sayesinde taşıma ve montaj sırasında oluşabilecek hasarları önleyen Intreme Fit, gelişmiş sarkma direnci ve geliştirilmiş güç-ağırlık oranı sağlayan tutarlı jips-mix formül yapısıyla; hem asma tavan hem de duvar uygulamaları için idealdir. Aynı zamanda TS EN 520+A1 standartlarına uygun olarak üretilmiş Intreme Fit A2 yangın tepki sınıfındadır.  Mukavemet Değerleri  TS EN 520+A1 standartlarına göre; Paralel Mukavemet: 250 Newton  > TS EN 520+A1 (210 Newton), Dik Mukavemet: 580 Newton  > TS EN 520+A1 (550 Newton)’dur.

ABS Alçı:

Türkiye’nin ilk sıva alçısı, dünyanın ilk saten alçı ve şimdi de ilk ultralight alçı plaka üreticisi olan ABS Alçı ve Blok Sanayi A.Ş.; kalitede sürdürülebilir liderlik hedefi doğrultusunda, alçı sektöründe 60 yıllık deneyim sahibi müteşebbisleriyle üretimine başından beri yerli sermaye ile devam etmektedir. ABS; 1982 senesinde başladığı yatırımlarıyla, yurt içinde Bilecik/Bozüyük, Ankara/Gölbaşı, Mersin/Tarsus, Erzurum/Aşkale, yurt dışında ise Ukrayna/Çernovtsi tesislerinde üretim yapmayı sürdürmektedir.

Detaylı bilgi için:

https://www.absalci.com.tr/

 

2 Yorumlar
  1. Naim Sevenli diyor

    Çok güzel bir mekan, çok beğendim ellerinize sağlık.

  2. iç mimar diyor

    Güzel bilgilendirici bir yazı olmuş ,neme karşı dayanıklılığı nedir acaba ? İç mimarlık hakkında araştırma yapıyorum güncel malzemeler hakkında denk geldi.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.