Neden Kasko Sigortası Yaptırılmalı?

Kasko sigortası araç sahipleri için en önemli sigorta ürünlerinden biridir. Ancak araç sahipleri sıklıkla kasko sigortası ile trafik sigortasını birbirine karıştırabiliyor.

3 32.577

Kasko sigortası herhangi bir kaza durumunda araç sahiplerinin hasarını karşılayan bir sigorta ürünüdür.  Trafik sigortası ise yasalar kapsamında yaptırılması zorunlu olan ve  istenmeyen durumlar gerçekleştiğinde üçüncü kişilerin maddi zararını karşılayan sigorta ürünüdür. Dolayısıyla bu iki sigorta  birbirinden oldukça farklı poliçelere ve içeriklere sahiptir.

Günümüzde kasko sigortası yaptırmak isteyenler çok yüksek rakamlardan oluşan bir ödeme yapmak durumunda kalmıyor. Gayet makul ücretler karşılığında kasko sigortası ve sunduğu olanaklardan faydalanmak mümkün olabiliyor. Elbette fiyat unsuru kuşkusuz herkes için önemli bir faktör ve  bu nedenle sıklıkla güncel fiyatlar üzerine araştırmalar yapılabiliyor. Ancak bu sigorta için karşınıza çıkacak olan fiyatlar birbirinden çok farklı rakamlara tekabül edebilir.

Öncelikle aracın markası, modeli, daha önceki hasar kaydı gibi farklı unsurlar dikkate alınarak sigorta firmaları tarafından fiyat teklifi sunulduğu bilgisini aktaralım. Bu fiyatları göz önünde bulundurarak size en cazip fiyatı sunar sigorta firmasının kolaylıkla tercih edebilir ve sigorta işleminizin kısa bir süre içerisinde tamamlanmasını sağlayabilirsiniz. Fiyat teklifi almak isteyenler ise rotasına genellikle generali internet sitesine çeviriyor.

Çünkü sadece bir dakika içerisinde fiyat teklifinin tarafınıza ulaşması mümkün olabiliyor. Aynı zamanda kasko sigortasının 12 taksitle ödemesi gerçekleştirilebilir. Generali tarafından sunulan bu imkanlar bütçe noktasında endişe yaşayan araç sahiplerinin dikkatinden kaçmıyor. Dolayısıyla araç sahipleri  taksitle ödeme avantajından faydalanmak için bu firmayı tercih ediyor. % 70 gibi oldukça yüksek rakamlara tekabül eden  indirimlerin uygulanması da göz ardı edilemeyecek bir avantaj olarak dikkat çekiyor.

Hasarsızlık indirim oranlarının yüksek olması çok sayıda kişinin tercihine Generali Sigorta yönünde kullanılmasının nedenlerinden biridir. Çünkü hasarsızlık indirimleri de eklendiğinde kasko sigortası için ayrılması gereken bütçe çok daha düşük rakamlardan oluşabiliyor. Bu arada sigorta poliçesinin hazırlanması sadece 3 dakika gibi kısa bir zaman diliminde tamamlanıyor. Bu avantajlardan faydalanmak için ilk adımı hemen atabilirsiniz. Kasko sigortası fiyatları için tıklayınız ve poliçenizin hazırlanmasını sağlayınız.

3 Yorumlar
  1. Enes Talha Ucar diyor

    ellerinize sağlık yararlı bilgileriniz için

  2. İç Mimarlık Blogu diyor

    Bu zamanda kasko sigortası çok önemli olduğunu anladım. Kaza olduğunda bizi çok büyük maddi kayıplardan kurtarabilir. Gerçekten çok yararlı bir yazı yazmışsınız.

  3. Burak Durmuş diyor

    sigortanın ön camdaki çatlağı karşılamadığını öğrendiğimde kasko yaptırmaya karar verdim. normalde sigorta poliçelerinde yıllık 1 kere ön cam ve 1 kere yol yardımı sağladığını zannediyordum. acı şekilde tecrübe etmiş oldum. faydalı içerik için teşekkürler.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.