Estetik, Fonksiyonel ve Konforlu Klozet Modelleri

Günlük arınma ve bakım ritüellerinin merkezi olan banyo, her detayında işlevselliğin ön plana çıktığı yaşam alanlarının başında geliyor.

0 2.956

Pisuvar, klozet, bide, lavabo ve helataşı gibi seramik banyo ürünleri, banyo dekorasyonunun temel unsurları arasında geliyor. Estetik bir detaydan çok daha fazlası olan seramik banyo ürünleri, sundukları fonksiyonellik ve konfor ile ön plana çıkıyor.

Değişen ihtiyaçlara ayak uydurmak için tasarımlarında yenilikçi detaylara yer veren VitrA, doğa ve kültürlerden ilham alarak hazırladığı banyo koleksiyonları sayesinde banyonuzu modern ve zamansız bir atmosfere kavuşturmanıza yardım ediyor. Su tasarrufu, kolay temizlik ve ekstra hijyen gibi özelliklere sahip olan VitrA klozet modelleri, dekorasyonunuza sadece şık bir dokunuş yapmıyor, kullanım keyfini en üst seviyeye taşıyor.

 

Hayata Keyif Katan Tasarım Detayları

VitrA, banyolarda rahat bir kullanım sağlamayı gözeterek tasarımlarına yön veriyor. Bu nedenle, kullanıcıların konforuna en az estetik detaylar kadar önem vererek inovatif çözümler üretiyor. Her geçen gün daha az su tüketen, daha az gürültü salınımı yapan, daha hijyenik klozet ve rezervuar çeşitleriyle VitrA klozet koleksiyonundaki ürün yelpazesini genişletiyor.

Kanalsız iç hazne tasarımına sahip VitrA Rim-ex klozet modelleri, hassas su dağılımı yapan çıkarılabilir seramik su dağıtıcısı ve mikroorganizmaların üremelerini önleyen tasarımı gibi detaylarla öne çıkıyor. Modelin duvara tam dayalı ya da asma klozet olması, kanalsız tasarımın kullanılmasına herhangi bir etkide bulunmuyor. Duvara dayalı bir model olan, yuvarlak çizgilere sahip Sento, zarif detaylarıyla dikkat çeken Memoria asma klozet ve sofistike çözümlere sahip Integra gibi birçok klozet modeline VitrA banyo koleksiyonunun geniş yelpazesinde yer veriliyor.

 

Alan Kazandıran Gömme Rezervuar Çeşitleri

Değişen yaşam stili, özellikle şehirlerdeki yaşam alanlarının verimsiz kullanılmasına neden oluyor. Özellikle küçük daire tasarımlarında, çoğunlukla banyo için ayrılan alandan tasarruf edildiği göze çarpıyor. VitrA, yenilikçi tasarımları sayesinde en dar yaşam alanları olarak karşımıza çıkabilen banyoların bile ferah bir banyoya dönüştürülebileceğini gömme rezervuar koleksiyonu ile ispatlayarak bu soruna çözüm sağlıyor.

Mekanik, pnömatik ya da fotoselli kumanda panelleri ile çalışan VitrA gömme rezervuar koleksiyonundaki modeller, ilk takılırken duvar kırma işlemi gereklidir ancak sonrasında arızalanma durumunda duvar kırma işlemine gerek kalmamaktadır. Kumanda paneli boşluğu ile kolaylıkla tamir yapılabilmektedir. Bu modellerin farklı alan ve tesisatlara uyumlu yapısı, iç aksama zorlanmadan ulaşılmasını sağlayan kumanda kutusu gibi detayları da kurulum kolaylığını arttırıyor. Gücünü özel metal çerçevelerden alan modeller, daha yüksek ağırlıkların altından kolayca kalkıyor ve sızdırma gibi problemleri en aza indiriyor.

 

Camın Zamansız Güzelliğiyle Modern Banyolar

Pürüzsüz yüzeye sahip cam, yüzeyindeki yansımalar sayesinde, dar alanlarda ferah bir algı yaratıyor. Durgun bir su yüzeyini andıran dokusu, modası asla geçmeyen seçimler arasında bulunmasını sağlıyor. Camın kullanıldığı ortamlara derinlik kattığının farkında olan VitrA, camı çağdaş bir anlayışla ele alarak yaşam alanlarıyla buluşturuyor. Farklı stillerde asma klozetlerle kullanılabilen VitrA Vitrus cam rezervuar, camın oldukça modern bir yorumu olarak karşımıza çıkıyor. Siyah ve beyaz renk alternatifleri bulunan ürün, herhangi bir tadilata ihtiyaç duyulmadan kolayca kurulabiliyor.

VitrA Vitrus rezervuar modelini farklı kılan detaylar içerisinde %70’e varan su tasarrufu sağlaması da geliyor. 2,5 /4 ya da 3/6 yıkanma seçenekleri bulunan rezervuar, minimum su tüketimi ve yüksek hijyeni bir araya getiriyor. Cam gövdeli yenilikçi tasarımı, kullanıldığı banyoların özgün bir kimliğe bürünmesine yardım ediyor.

VitrA’nın eşsiz banyo koleksiyonunu görmek, daha detaylı bilgi edinmek ve klozet ile rezervuar modelleri arasından dilediğinizi seçmek için en yakın VitrA mağazasına başvurabilirsiniz.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.