Akıllı Ev Teknolojilerinin Faydaları

Çevre dostu enerji tüketimini yaşam alanlarına taşıyan akıllı ev teknolojileri daha fazla konfor ve daha fazla tasarrufla sağlıyor.

0 2.846

Doğal kaynakları en az sevdikleri kadar önemseyen, huzurlu ev ortamını konforla birleştiren aileler, gelişen teknolojinin sağladığı kolaylıklarla hayatına değer katmaya devam ediyor. Çevre dostu enerji tüketimini yaşam alanlarına taşıyan akıllı ev teknolojileri ise bu ilginin karşılığını daha fazla konfor ve daha fazla tasarrufla veriyor. Hem doğaya hem insan yaşamına saygılı teknolojileri konforla birleştiren Bosch Termoteknoloji de işte bu yeniliklerin, küresel çözümlerin, yaşam alanlarındaki sağlıklı ısıtma ve soğutma sistemlerinin öncüsü olmaya devam ediyor. İnovatif çözümlerle ev teknolojisinde akıllı sistem kullanımını yaygınlaştıran ürünler, Bosch Termoteknoloji tecrübesiyle buluşuyor.

Doğaya, yaşama ve insana saygılı, üstün teknoloji anlayışının öncüsü Bosch, tecrübesini enerji tasarrufunu artıran, kullanım kolaylığı sağlayan akıllı ev teknolojileriyle bir kez daha gösteriyor. Ortam sıcaklığını sizin istediğiniz seviyede sabitleyen, tasarruflu oda termostatı modelleri, dışarıda olsanız bile kombinizin ısısını ayarlayabileceğiniz mobil uygulamalar, tasarımıyla fark yaratan kombilerle uyumlanıyor. Akıllı ev teknolojileri, yaşamı kolaylaştıran donanımlarla enerji tasarrufunu maksimum düzeye çıkarırken, çağının öncü markası Bosch Termoteknoloji, yaşam için teknolojiyi daima bir adım öteye taşıyor.

Oda Termostatı Sistemleri Tasarruflu Evler Yaratıyor

Oda termostatı kullanımını iyileştiren yenilikçi teknolojiler, kombinizi doğaya ve size uyumlu hale getiriyor. Her evin, her ailenin hatta her odanın ısınma ihtiyacının farklı olduğunu bilen Bosch mühendisleri, oda termostatı ve kumandalarını “gerektiği zaman, gerektiği kadar” çalışma prensibiyle tasarlıyor. Genellikle mutfak gibi alanlardan farklı olarak daha fazla sıcaklığa ihtiyaç duyan çocuk ve ebeveyn yatak odalarında, sizin belirleyeceğiniz ısı derecesi, oda termostatı ve oda kumandaları sayesinde sabitlenebiliyor. Farklı ihtiyaçlara göre ayarlanan ısı seviyesi demek, aynı zamanda tasarruf anlamına geliyor. Akıllı ev teknolojilerinin konforunu yaşarken oda termostatı ile verimli kullandığınız enerji, faturalarınıza yansıyarak tasarruf etmenizi sağlıyor.

Oda Kumandası Kullanımı Konfor Ve Şıklıkla Buluşuyor

İklimlendirme teknolojilerinin öncüsü Bosch Termoteknoloji, kullanımı kolay oda kumandası sistemleriyle sevdiklerinizin ve sizin ihtiyaçlarına uygun çözümlere imza atıyor. Oda kumandaları artık, çevre ve hava koşullarına göre ayarlanabilmenin, yakıt tasarrufunu artırmanın yanı sıra akıllı ev teknolojilerine bir yenilik daha getiriyor. Oda kumandanızı kablosuz ağa bağlayan, Bosch EasyControl sistemi ile artık kombinize uzaktan erişim sağlayabilirsiniz. Mobil uygulama ile bulunduğunuz her yerden evinizin ısısını, sıcak su kapasitenizi kolayca ayarlayabilirsiniz. Üstelik EasyControl özelliğine sahip oda kumandaları, evde olduğunuz zamanlarda herhangi bir ayarlama yapmanızı gerektirmeyen “Varlık Algılama Özelliği” sayesinde ihtiyacınız olan konforu, zaman ve enerji tasarrufunu size kazandırıyor. Oda termostatı ve oda kumandalarıyla birlikte çalışan bu üstün özellik, evde ortam ısısını ve sıcak suyu ihtiyacınız olan derecede tutarken hem bütçenizi hem doğal enerji kaynaklarını koruyor.

Yeni Nesil Akıllı Ev Teknolojileri Eski Model Kombilere Güç Yüklemesi Yapıyor

Evlerde, iş yerlerinde elektronik aletlerin insan odaklı teknolojilerle buluşması, geleceği öngören inovatif zihinleri her geçen gün daha fazlasını keşfetme yolculuğuna çıkarıyor. Akıllı evlerde tüm cihazları tek bir yerden yönetmenin rahatlığı, oda termostatı ve oda kumandalarından sonra eski kombileri de akıllı ev otomasyonlarının bir parçası haline getiriyor. Zamanı ve enerji kaynaklarını ihtiyaçlarınıza göre yönetmenizi hedefleyen akıllı ev teknolojileri, eski kombinizi elden çıkarmak yerine, akıllı adaptör eklentisi kullanarak onu yeni nesil teknolojiyle uyumlu hale getirmenizi sağlıyor. Teknolojik atık oranını da düşüren bu yenilik, eski kombinizi uzaktan erişime uygun, yakıt tasarrufuna ve kullanım kolaylığına hizmet eden yepyeni bir cihaza dönüştürüyor. Akıllı ev teknolojileri tasarruflu, konforlu ve sağlıklı evler yaratırken, tüm yaşam alanlarının vazgeçilmez ürünleri oda termostatı, kumanda, kombi ve klimalar Bosch Termoteknoloji’nin çevreci çözümleriyle buluşarak daha yaşanır bir dünya yaratmaya devam ediyor.

Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.