Göründüğü Gibi Olmayan Dolapların Sergisi | Breaking the Box

New York merkezli sanatçı ve tasarımcı Sebastian ErraZuriz'in yeni çalışmalarını içeren kişisel sergisi olan Breaking the Box'ı açtı.

0 2.666
New York merkezli sanatçı ve tasarımcı Sebastian ErraZuriz’in yeni çalışmalarını içeren kişisel sergisi olan Breaking the Box’ı açtı.

ErraZuriz’in işlevsel sanat eseri olarak ikiye katlanan Mechanical Cabinet serisindeki yeni tasarımları da yer alıyor. Kutunun dışında düşünmekle tanınan ErraZuriz, insanların kültürel normlara dayanarak nasıl çalıştıklarına dair algılarını zorlayan bu dolapları ve kutuları tasarlamaya devam ediyor. Parçalar ilk başta basit görünüyorlar ancak kullanıcılar onlarla etkileşime girerek açtıkları ve genişledikleri alışılmadık şekilleri keşfettikleri zaman göründükleri kadar basit olmadığını fark ederler.

ErraZuriz’in modüler dolapları ve kutuları, bileşenlerin dönmesini, gelişmesini sağlayan ve her zaman sürpriz yapan yeni biçimlere evrimleşmesini sağlayan ileri teknolojinin ve geleneksel ahşap işleme teknikleri  bir araya gelmesiden meydana geliyor.


Kaynak Design Milk
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.