Sert Hava Koşulları İçin Tasarlanmış Kolayca Değiştirilen Bisiklet Lastiği

Norveç merkezli bir firma tarafından tasarlanan Retyre, değişen hava ve kış koşullarında bisiklet lastiğini değiştirmek için kolay bir yol buldu.

0 1.191
Norveç merkezli bir firma tarafından tasarlanan Retyre, değişen hava ve kış koşullarında bisiklet lastiğini değiştirmek için kolay bir yol buldu.

İki yıllık titiz bir geliştirme ve test sürecini takiben, lastiklerinizin üzerinde fermuarlanabilen bir dizi lastik invol derileri içeren bisikletin sırtını hızlı bir şekilde değiştirmek için tasarlandı. Değiştirilebilir lastikle saniyeler içinde kurulabilir veya çıkarılabilir ve yüksek hızlarda veya keskin virajlarda bile sıkıca yola tutunabilir.

Retyre bir sistem 2 temel parçaya ihtiyaç duyar, standart bir çerçeveye monte edilen tümleşik yan duvar fermuarları ve en az bir retyre derisine sahip tam bir temel lastik. Bir fermuar ve sürgü mekanizması kullanarak, Retyre, lastik izlerinizi 60 saniyeden daha kısa sürede arazinize göre eşzamanlı olarak değiştirebilmenizi ve farklı koşullarda çalışabilmeniz için bisiklete çok yönlülük kazandırmanızı sağlar.

%90 doğal kauçuktan yapılmış, farklı bir lastik sırtı içeren toplam üç derileri vardır. Arazi modeli, kış sürüşü için karpitle çivili bir model ve ormana ya da engebeli arazi için geniş sırt deseni içeren bir arazi modeli içerir. Retyre’deki tasarımcılar ayrıca hindistan cevizi lifleri ve yüzde 100 geri dönüştürülebilir kauçuk gibi özel malzemelerden yapılmış gelecekteki modellerin geliştirilmesinden bahsetmektedir.

Pingback: Best SEO Expert in Pakistan

Kaynak Designboom
Yorum Bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.